انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: شیرینی خامه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  shirini-khamee1.jpg]
[تصویر:  shirini-khamee2.jpg]

شیرینی خامه ای

آرد 100 گرم  /  آرد ذرت 25 گرم  /  بكينگ پودر 1/4 قاشق چایخوری  /  تخم مرغ 5 عدد

پودر قند 125 گرم  /  اسانس وانيل 1/2 قاشق چایخوری  /  نمك 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه : زرده و سفيده رو از هم جدا ميكنيم و سفيده رو آنقدر ميزنيم تا كاملا پف كنه و فرم بگيره.

زرده رو به همراه پودر قند و وانيل ميزنيم تا كاملا سفيد و كشدار بشه ، آرد و بكينگ پودر و نمك رو با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم.

ابتدا سفيده رو به زرده اضافه كرده و آرام و دوراني با هم تركيب ميكنيم بعد هم تركيب آرد رو روي مواد الك كرده و آروم هم ميزنيم و در سيني كه قبلا در اون كاغذ روغني انداختيم مواد رو مي ريزيم و روي اونو كاملا صاف ميكنيم و درون فر ميذاريم.

با دماي فر 200 درجه سانتيگراد و زمان پخت 10 دقيقه ( من از سيني 35 در 45 استفاده كردم ) ، بين دو لايه فقط از خامه استفاده كردم ، برای تزیين از خامه ، ژله نیم بند ، پودر قهوه یا کاکائو ، خلال پسته  و ... میتونید استفاده کنید.

نکته : اگه دوست داشته باشید میتونید داخل کیک 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید تا کیک شیرینی شکلاتی شه .
نوش جان