انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: رب گوجه سبز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  brown-sauce.jpg]

رب گوجه سبز

گوجه سبز 1 کیلوگرم / نمک 1 قاشق چای خوری / آب 2 لیتر

طرز تهیه : گوجه‌سبزها را شسته و آب را در قابلمه‌اي ديواره‌دار جوش مي‌آوريم.

گوجه‌سبزها را داخل آب در حال جوش ريخته و مي‌گذاريم تا تقريبا 30 دقيقه در آب بپزند سپس گوجه‌سبزها را آبكش كرده و از هسته و پوسته آنها را جدا مي‌كنيم.

پوره گوجه‌سبزها را داخل قابلمه كوچكتري ريخته روي حرارت قرار مي‌دهيم و نمك را هم اضافه مي‌كنيم ، زير حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم به آرامي رب گوجه‌سبز پخته شده و غليظ شود.

نکته : زمانی که رب شروع به غلیظ شدن می کند ممکن است ته بگیرد، از این رو مرتب هم زده شود.
میزان غلظت این رب بستگی به سلیقه شما دارد.