انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: شامي لبنانی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  shami-lobnani.jpg]
[تصویر:  shami-lobnani1.jpg]
[تصویر:  shami-lobnani2.jpg]

شامی لبنانی

گوشت چرخ كرده 200 گرم  /  پياز 1 عدد رنده شده  /  آرد 1 قاشق سوپخوري

 تخم مرغ 1 عدد  /  سبزي خرد شده ( گشنيز ، تره ، جعفري ) 4 قاشق سوپخوري  /  نمك و فلفل به اندازه كافی

طرز تهيه : به گوشت چرخ كرده كمي نمك اضافه کنید ، کمی گوشت رو با دست ورز بديد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب باهم مخلوط كنيد.

اگه ورز دادن گوشت براتون سخته میتونید از غذا ساز استفاده كنيد ، يادتون نره كه آب پياز رنده شده رو بگیرید ( مثل کباب ) ، خوب ورز بدید و مخلوط کنید تا مواد منسجم بشن.

مقداری روغن داخل تابه بريزيد و بعد از داغ شدن مقداری از مایه شامی برداريد و بين دو دست تون به شكل بيضي یا گرد در بياريد و داخل روغن سرخ كنيد ، بعد از سرخ شدن هم روي دستمال كاغذي بذاريد تا خوب روغنش گرفته بشه.

اين غذا رو ميتونيد با سبزي ، ليمو ترش ، سالاد و ... سرو كنيد ، من كه اين غذا رو گذاشتم تو ليست غذاهاي مورد علاقه ام شما رو نميدونم !  :smilie:7