انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کیک ارده و کنجد ( با فر و بدون فر )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  fo1374.jpg]

کیک ارده و کنجد

تخم مرغ 3 عدد  /  آرد 1 و 1/4 لیوان  / شیر 1/2 لیوان  /  شکر 1 لیوان  / ارده خام 1/2 لیوان  / روغن مایع 1/2 لیوان

بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری  /  وانیل 1/4 قاشق چایخوری  /  نمک 1/8 قاشق چایخوری  /  کنجد به میزان لازم
 
طرز تهیه : ابتدا قالب ۲۰ سانتی رو با روغن جامد چرب کنید و کف و دیواره هاشو به کنجد آغشته کنید.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید و سفیده ها رو با همزن بزنید تا سفید و پفکی بشه و بزارید توی یخچال ، زرده ها رو با وانیل و شکر با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه نیازی نیست برای زدن زرده ها پره ی همزن رو بشورید.

سپس شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید ، روغن رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس ارده رو هم اضافه و خوب هم بزنید.

سپس سفیده ها رو به آرومی اضافه کنید و خیلی آروم با لیسک هم بزنید تا با بقیه ی مواد مخلط بشه و ضمنا پف سفیده ها نخوابه و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردید به مواد بالا اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.

روش روی گاز : قالب رو روی شعله ی کوچک گاز قرار بدید و حرارت رو خیلی کم کنید و وقتی روغن گرم شد مایه ی کیک رو توی قالب بریزید و در قابلمه رو بزارید و در قابلمه رو تا ۳۰ دقیقه اصلا باز نکنید. بعد از 45 دقیقه درب قالب را باز کنید و با سیخ چوبی کیک را تست کنید، اگر مغز کیک پخته بود می توان شعله خاموش کرد.

روش فر : دما 180 تا 200 درجه سانتیگراد و زمان 45 دقیقه تا 1 ساعت

نکته: برای تزیین روی کیک از عسل و انواع مغز ها می توان استفاده کرد.