انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پیچاق قیمه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

[تصویر:  5016869-6727-l.jpg]

پیچاق قیمه (اردبیل)
 

گوشت گوسفندی خرد شده 4۰۰ گرم / پیــاز متوسط 4عدد / تخـم‌مرغ 4 عدد / خلال بادام نصف پیمانه

پودر زعفران
نصف قاشق چای خوری / برگ بو 2 عدد / آب 1 لیتر / کره محلی 100 گرم

آبغوره یا آبلیمو
1 قاشق غذا خوری / ادویه خورشی شامل پودر کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک به میزان لازم


طرز تهیه : پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود ، مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاچیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.

نکته ها : می‌توان از آبغــوره نیز برای طعم دادن به این غذا استفاده نمود ، این غذا از خوراک‌های سنتی منطقه آذربایجان است.

می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.