انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کیک موکا و کرم موکا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  mocha-cake.jpg]


کیک موکا

آرد 2 لیوان   /   شکر 1 و 1/3 لیوان  /   تخم مرغ 3 عدد  /   کره 185 گرم  /   پودر نسکافه یا پودر قهوه 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری  /   شیر یا آب ولرم 1 لیوان  /   بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری  /   نمک 1/8 قاشق چایخوری

 
کرم موکا

کره 220 گرم  /   آرد 5 قاشق غذاخوری  /   پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

پودر نسکافه 4 قاشق غذاخوری  /   شیر 1/2 لیوان  /   خامه 1/2 لیوان  /   پودر قند 2 لیوان


طرز تهیه کیک موکا : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود.

تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید و تخم مرغ بعدی را اضافه کنید ).

مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه ) را مخلوط و روی مایه کیک الک کنبد.

همزمان با مواد خشک شیر را اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر تا مواد تمام شوند ).

مایه کیک را داخل قالبی که ته آن کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و 1 ساعت در فر بپزید سپس کناری بگذارید تا کیک سرد شود.


طرز تهیه کرم موکا : آرد را با شیر مخلوط کنید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کنید.

مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.

کره ( نرم شده در دمای اتاق ) را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود.

مخلوط کره را به مخلوط خامه که خنک شده اضافه کنید ، پس از اینکه کرم موکا یکدست شود 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.


تزیین : کیک را به 2 قسمت برش بزنید و با کرم موکا تزیین کنید ، کیک را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

پیشنهاد : میتوانید در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده روی کرم موکا بریزید.

[تصویر:  cake-moka.jpg]

این عکس کیک موکاست که برای تولد شوهرم درستش کردم ، سپاسگزار از آموزش خیلی خوبتون