انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پنه مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  4-20552.jpg]

پنه مرغ

پاستا لوله ای 500 گرم   /   آرد 8 قاشق غذاخوری   /   کره 25 گرم   /   خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری   /   پنیر پیتزا 100 گرم

مرغ 400 گرم   /   شیر 2 لیوان   /   روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری   /   نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری   /   نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه : آرد و کره را روی حرارت تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس شیر را اضافه کرده و سریع با همزن دستی مخلوط می کنیم تا سس تقریبا غلیظی بدست آید، از روی حرارت برداشته و کمی نمک و فلفل اضافه کرده.

خامه و نعناع را در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده تا یکدست شود، سپس کمی از سس سفید را به مخلوط خامه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه هم دما به سس شود و نبرد، سپس تمام خامه را به سس سفید اضافه کرده.

فیله مرغ را به صورت نواری برش زده و با 2 قاشق روغن زیتون و چند حلقه پیاز و نمک و فلفل روی حرارت نسبتا زیاد تفت می دهیم تا بپزد.
پاستا را کمی بیشتر از زمان ذکر شده روی بسته می پزیم تا خوب مغز پخت شود.

پس از اینکه پاستا را آبکش کردیم و آب اضافه آن خارج شد و کمی هم از دمای آن کم شد ، سس سفید ، مرغ ، پاستا و پنیر پیتزا را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و سپس سرو می کنیم.


نکته: برای تزیین از فلفل دلمه ای رنگی ، کلم بروکلی بخار پز شده و هویج بخار پز شده می توان استفاده کرد.
طعم خامه و سس سفید و نعناع به خوبی باید حس شود.

در صورت کم بودن میزان سس سفید می توان سس بیشتری آماده کرد و به پاستا اضافه کرد.
از پنیر پارمزان نیز می توان به جای پنیر پیتزا استفاده کرد.