انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کباب موهامورا ( لبنانی )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  kabab-arabi.jpeg]

کباب موهامورا ( لبنانی )

گوشت چرخ کرده 500 گرم   /  دارچین 1 قاشق چایخوری   /   جعفری خرد شده 1/2 لیوان   /   پیاز 1 عدد   /   سس موهامورا 1/2 لیوان


طرز تهیه : پیاز را رنده کنید و با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید.

پیاز ، جعفری خرد شده ، گوشت چرخ کرده ، دارچین و مقداری نمک را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

پس از اینکه تمام مواد مخلوط شدند سس موهامورا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه کباب یکدست شود.

کباب ها را به هر شکلی که دوست دارید به سیخ بکشید و داخل فر یا روی کباب پز کباب کنید سپس همراه با نان ، جعفری و پیاز سرو کنید.


نکته : در زمان استفاده از سس موهامورا دقت کنید که کم کم اضافه کنید تا مایه کباب شل نشود ( ممکن است سس کمتری نیاز باشد ).

لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.