انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کیک پاستا با گوشت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  cake-pasta-gosht.jpg]


کیک پاستا با گوشت

پاستا لوله ای 500 گرم   /   گوشت چرخ کرده 250 گرم   /   آویشن 1 قاشق چایخوری   /   پیاز 2 عدد   /   سیر 4 حبه

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری   /   پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان   /   پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان


طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.

 گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید و مایه گوشت را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.

پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت بریزید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و پس از اینکه گرم شد قالب پاستا را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

پس از پخت پاستا را از فر خارج کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی خنک شود سپس سرو کنید.


نکته : میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ، در صورت تمایل میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید.