انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: کیک جنگل سیاه ( با تزیین شکلات و گیلاس )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  cake-jangale-siah.jpeg]

کیک جنگل سیاه

شکر 1 و 1/2 لیوان / آرد 1 و 1/2 لیوان / تخم مرغ 2 عدد / کره 4 قاشق غذاخوری / شیر 1 لیوان

پودر کاکائو 8 قاشق غذاخوری / نمک 1/4 قاشق چایخوری / وانیل 1 قاشق چایخوری / بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مواد میانی کیک

پنیر خامه ای 400 گرم / آب سرد 1/2 لیوان / پودر نسکافه یا قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

پودر قند 3 لیوان / کره 200 گرم / مربا یا کمپوت گیلاس مقدار لازم / شکلات تخته ای مقداری برای تزیین

[تصویر:  cake-jangale-siah1.jpeg]

طرز تهیه کیک : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کره ( نرم شده در دمای اتاق ) ، 2 تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و کشدار شود.

شیر ولرم را کم کم به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ) را با هم مخلوط کنید و کم کم روی مایه کیک الک نمایید.

به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند.

قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید 30 دقیقه قرار دهید.

پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس کیک را به 2 - 3 قسمت برش بزنید.

[تصویر:  cake-jangale-siah2.jpg]

طرز تهیه کرم کیک : کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود.

پودر نسکافه را در آب سرد حل کنید و همراه با پنیر خامه ای به مواد کرم اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

کرم را 1 - 2 ساعت داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.


پیشنهاد : میتوانید فقط نصف کرم را با پودر نسکافه مخلوط کنید و داخل کیک از کرم نسکافه ای و روی کیک از کرم ساده استفاده کنید.

تزیین : مابین لایه های کیک را با کرم و تکه های گیلاس پر کنید ، در انتها روی کیک را با کرم و مقداری شکلات رنده شده بپوشانید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


کیک جنگل سیاه خوشگل و خوشمزه هنر برادرم و خانمش ( به مناسبت تولد پدرم ) :smilie:21
البته داخل کرم این کیک نسکافه بیشتری ریخته شده و رنگش مشخصه
کیک گرم بود و به همین دلیل کرم روی کیک کمی شل شده !
مبارک باشه، انشاالله کیک 100 سالگی شون.
:smilie:34:smilie:33:smilie:21:smilie:66