انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پاستا فتوچینی با سس آلفردو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  pasta-souce-alferedo.jpeg]


پاستا فتوچینی با سس آلفردو

پاستا فتوچینی 400 گرم   /   کره 4 قاشق غذاخوری   /   خامه 1/2 لیوان   /   آرد 4 قاشق غذاخوری   /   شیر 1 لیوان

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان   /   آویشن 1/2 قاشق چایخوری   /  نمک و فلفل مقدار لازم



طرز تهیه : پاستای فتوچینی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

برای تهیه سس آلفردو کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود سپس ارد را اضافه کنید و تفت دهید.

پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد شیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود ، پس از اینکه سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

خامه را به سس اضافه کنید ( کم کم اضافه کنید تا خامه نبرد ، میتوانید خامه را با کمی از مواد مخلوط و سپس اضافه کنید ).

آویشن ، نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید ، پاستای فتوچینی را در ظرف بریزید و سس و پنیر رنده شده را روی ان بدهید و سرو کنید.


نکته : میتوانید از پنیر پیتزا هم برای سرو استفاده کنید ، این غذا را میتوانید با مرغ پخته خرد شده سرو کنید.