انجمن ایران کوک

نسخه‌ی کامل: پاستا با مرغ و سس پنیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  makaroni-salsa-panir.jpeg]

پاستا با مرغ و سس پنیر

پاستا فرمی 400 گرم   /   کره 50 گرم   /  آرد 4 قاشق غذاخوری   /   پنیر پیتزا 250 گرم

سینه مرغ پخته 2 عدد  /  شیر 4 لیوان  /  سس خردل 1 قاشق چایخوری   /   نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه : پاستای فرمی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه کنید.

پس از اینکه آرد کمی تفت خورد و بوی خامی آن گرفته شد شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

پس از اینکه سس کمی غلیظ شد پنیر پیتزا ( یا هر پنیر دیگری که دوست دارید ) را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید تا پنیر آرام ذوب شود.

ته ظرف پیرکس را چرب کنید و پاستای ابکشی شده را داخل ظرف بریزید ، سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید و روی پاستاها بریزید.

سس پنیر را روی پاستا و مرغ بریزید سپس 10 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و داغ سرو کنید.


نکته : میتوانید به جای مرغ از چیپس ، کالباس و ... استفاده کنید ، اگر فر ندارید ظرف را 3 دقیقه در ماکروفر بگذارید.