آرشیو | نکات آشپزی | ترفندهای آشپزی خوراک RSS برای این بخش

چطور کیکی با سطح صاف بپزیم؟

۳۸,۰۲۷ بازدید
کیک مسطح

برای مسطح شدن سطح کیک چند راه وجود دارد. کم کردن دمای فر و استفاده کردن از نوارهای حوله ای از این دست هستند.

باترمیلک

۶,۸۷۱ بازدید
باترمیلک

باترمیلک: باترمیلک مایعی ترش است که پس از عملیات کره گیری خامه حاصل می شود و …

نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

۷,۲۹۷ بازدید
نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

جهت تهیه برخی مربا‌ها (مثل کدو حلوایی یا پوست پرتقال و گریپ فروت که تلخ است) و ترد کردن آنها ، از آب آهک استفاده می شود …

نکاتی درباره خرید و ذخیره نان تست

۵,۵۱۲ بازدید
نکاتی درباره خرید و ذخیره نان تست

بر اساس اصول بدست آمده در حین کارکردن با نان تست وانواع نان‌ها با ضخامت و قطعات مختلف، بهترین حالت برای تهیه اغلب تست‌ها …

آموزش پخت پلو با پلوپز

۳۸,۱۷۵ بازدید
آموزش پخت پلو با پلوپز

آموزش پخت پلو و ته دیگ عالی با پلوپز : پخت برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه …

فوت و فن های ته چین خوشمزه

۲۹,۰۰۶ بازدید
فوت و فن های ته چین خوشمزه

فوت و فن های ته چین خوشمزه : در تهیه ته چین میتوانید از تخم مرغ کامل یا فقط زرده تخم مرغ استفاده کنید که به ازای 1 تخم مرغ 2 عدد زرده …

روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

۵,۶۱۵ بازدید
روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

نگهداری قهوه و حفظ عطر و طعم قهوه : برای نگهداری پودر قهوه یا دانه‌های قهوه را درون قوطی‌ فلزی یا ظرف شیشه‌ای تیره‌ بریزید …

روش های نگهداری و حفظ طعم چای

۵,۷۰۱ بازدید
روش های نگهداری و حفظ طعم چای

نگهداری چای و حفظ عطر و طعم چای : چای را در جای خشک نگهداری کنید ، اگر چای خشک بیشتر از چند روز در مکان مرطوب بماند کپک میزند …

روش های صحیح رول کردن رولت

۱۲,۶۲۴ بازدید
روش های صحیح رول کردن رولت

آموزش روش های صحیح رول کردن رولت : کیک را با کمک پارچه رول کنید ، همزمان با رول کردن پارچه نیز مابین رولت قرار میگیرد …

آموزش تمیز کردن پای مرغ

۱۲,۴۷۵ بازدید
آموزش تمیز کردن پای مرغ

آموزش تمیز کردن پاهای مرغ : داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاهای مرغ را اضافه کنید و …

لیست جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

۳۰,۸۵۸ بازدید
لیست جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

لیست جایگزینی مواد در آشپزی و شیرینی پزی : 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر ، 1 لیوان باتر میلک 1 لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری…

نکته های طلایی پخت برنج

۱۰,۶۳۶ بازدید
نکته های طلایی پخت برنج

نکته های طلایی پخت برنج : برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست داخل قابلمه برنج در حال جوشیدن بریزید …

عمل آوردن خمیر مایه

۵۱,۴۸۴ بازدید
عمل آوردن خمير مايه

عمل آوردن خمیر مایه فوری : به طور کلی برای عمل آوردن خمیر مایه به ازای 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه شما به 1/2 قاشق چایخوری شکر و …

10 نکته طلایی در پخت لازانیا

۱۸,۹۴۶ بازدید
10 نکته طلایی در پخت لازانیا

10 نکته طلایی برای تهیه بهترین لازانیا : وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه و پس از گذاشتن ورقه های لازانیا فقط سس سفید و روی ان پنیر فراوان بریزید و …

آموزش تمیز کردن آناناس

۲۷,۴۶۵ بازدید
آموزش تمیز کردن آناناس

آموزش تمیز کردن و برش زدن آناناس : ابتدا آناناس را بشویید سپس برگ های اناناس را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید و …

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

۱۶,۸۴۱ بازدید
آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو به صورت تصویری : داخل ظرفی اب و برش لیمو ترش بریزید سپس آرتیشوها را 15 دقیقه در آن خیس دهید و ابکشی کنید و …

10 اشتباه رایج آشپزی

۲۱,۷۳۴ بازدید
10 اشتباه رایج آشپزی

10 اشتباه رایج در آشپزی و راه حل های آن : جابجا کردن یکی از مواد غذایی با دیگری همیشه جواب نمیدهد ، بعنوان مثال استفاده از بیکینگ پودر به جای استفاده از …

آموزش تمیز کردن لوبیا سبز

۱۶,۶۷۱ بازدید
آموزش تمیز کردن لوبیا سبز

آموزش تمیز کردن و خرد کردن لوبیا سبز : برای تهیه برنج لوبیاها را ریز تر و برای تهیه خورش لوبیاها را درشت تر خرد کنید و …

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

۴۴,۸۶۷ بازدید
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال عالی : خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، طعم دار کردن کیک و شیرینی ، تزیین برنج و … کاربرد دارد …

راهنمای خرید و نگهداری کدو حلوایی

۳۰,۸۴۹ بازدید
راهنمای خرید و نگهداری کدو حلوايی

راهنمای خرید و نگهداری و تمیز کردن کدو حلوایی : کدو حلوایی را میتوانید به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید برش بزنید ، برای شروع بخش بالایی کدو حلوایی …

آموزش پخت لبو

۹۶,۱۳۸ بازدید
آموزش پخت لبو

آموزش 2 مدل پخت لبو قرمز خانگی شیرین و خوشمزه : چغندرها را خوب بشویید ، داخل قابلمه 3 لیوان آب بریزید و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید …

آموزش دانه کردن انار

۲۷,۳۹۳ بازدید
آموزش دانه کردن انار

آموزش روش صحیح دانه کردن انار قرمز : برای دانه کردن انار روش های مختلفی وجود دارد مانند نصف کردن انار و ضربه زدن با پشت قاشق که به این صورت دانه ها …

آموزش دم کردن چای

۴۸,۵۷۸ بازدید
آموزش دم کردن چای

آموزش بهترین روش دم کردن چای : برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری چای کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید …

آموزش تمیز کردن کنگر

۲۱,۷۶۰ بازدید
آموزش تمیز کردن کنگر

آموزش تمیز کردن کنگر : کنگر مانند کرفس چند شاخه است ، ابتدا به اندازه یک انگشت از پایین گیاه جدا کنید و دور بیندازید …

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

۲۲,۳۸۲ بازدید
آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

فیله کردن ماهی : این آموزش برای بریدن ، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی ها کاربرد دارد …

مشکلات رایج در پخت کیک

۶۰,۸۱۹ بازدید
مشکلات رایج در پخت کیک

پخت کیک : معرفی مشکلات رایج در پخت کیک و روش های برطرف کردن مشکلات و پخت بهتر کیک…

انواع ژلاتین و کاربرد آن

۸۱,۱۷۷ بازدید
انواع ژلاتین و کاربرد آن

دسرهایی که با ورقه ژلاتینی تهیه میشوند شفاف تر …

آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

۲۲,۷۱۷ بازدید
آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

پوست کندن گوجه : گوجه فرنگی را بشویید سپس در بخش بالا و پایین پوست آن یک برش نازک + بزنید …

مقیاس های اندازه گیری مواد

۱۰۲,۳۲۳ بازدید
مقیاس های اندازه گیری مواد

واحدهای اندازه گیری مواد غذایی : تبدیل گرم به لیوان ، تبدیل گرم به پیمانه ، تبدیل گرم به قاشق ، پیمانه اندازه گیری …

روش دم کردن زعفران

۹۲,۸۷۲ بازدید
روش دم کردن زعفران

دم کردن زعفران : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد …

آموزش تمیز کردن میگو

۳۵,۳۸۵ بازدید
آموزش تمیز کردن میگو

تمیز کردن میگو : ابتدا سر میگو را با یک دست و بدن میگو را با دست دیگر بگیرید تا ثابت شود سپس با حرکت یکی از دست ها سر میگو را …

آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا

۵۸,۳۱۶ بازدید
آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا

آموزش کامل تمیز کردن و فیله کردن ماهی قزل الا : ماهی را بشویید و روی سطح کار قرار دهید ، پولک های ماهی را با استفاده از چاقو جدا کنید و …

چند نکته کاربردی در مورد میوه

۲۴,۵۰۰ بازدید

چند نکته کاربردی : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی نارگیل لکه هایی وجود دارد ، آن قسمت ها را سوراخ و شیره نارگیل را خارج کنید …

قلم مخصوص تزئینات غذا

۲۸,۷۶۵ بازدید

تزیین غذا با قلم مخصوص : تزئین غذا با قلم مخصوص ایده ای جالب و اسان است ، شما میتوانید از لوازم مشابه استفاده کنید ، این تصاویر برای پرورش حس خلاقیت شماست …

آموزش تکه کردن مرغ

۶۳,۴۷۴ بازدید

آموزش تصویری تکه کردن مرغ : آموزش تکه کردن مرغ ، اموزش خرد کردن مرغ : بریدن مرغ ، تکه کردن مرغ ، تمیز کردن مرغ …

تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد

۳۴,۰۴۲ بازدید

تبدیل حرارت.سانتیگراد به فارنهایت.تبدیل حرارت فارنهایت به سانتیگراد.سانتیگراد.فارنهایت.تبدیل درجه حرارت های سانتیگراد و فارنهایت به هم