تزیین با شکلات

 

آموزش تهیه گل رز با خمیر شکلاتی

 

آب 3 قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای 400 گرم  .  روغن مایع 1/2 قاشق چایخوری

 

تزیین با شکلات

 

شکلات تخته ای را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آب و روغن را اضافه و مخلوط کنید.

 

تزیین با شکلات

 

با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید.

 

تزیین با شکلات

 

پس از پهن کردن خمیر شکلات روی سطح کار با قالب گرد خمیر شکلاتی را قالب بزنید.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر گرد را با انگشتان دست تان کمی حالت دهید تا همانند برگ گل نازک و موج دار شود.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر اول را کامل رول کنید ( این خمیر برای مرکز گل رز در نظر گرفته میشود ).

 

تزیین با شکلات

 

خمیر بعدی را همانند روشی که گفته شد نازک و موج دار کنید سپس دور مرکز گل قرار دهید.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر بعدی را آماده کنید سپس از داخل و از نیمه خمیر قبلی روی سطح کار قرار دهید.

 

تزیین با شکلات

 

به همین صورت تمام گلبرگ ها را آماده کنید و روی سطح کار قرار دهید تا به اندازه دلخواه برسید.

 

تزیین با شکلات

 

پس از اتمام کار گل های شکلاتی را چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خشک شوند.

از این گل در اندازه و رنگ های متنوع ( شکلات سفید و رنگ خوراکی ) برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید.