پیش غذا و فینگر فود

آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا

طرز تهیه پولنتای تاپناد

پولنتا سس تاپناد: ابتدا آب سبزیجات را در یک تابه متوسط بریزید و آن را بجوشانید. آب را به آرامی هم بزنید …

طرز تهیه رولت تن و تخم مرغ (سریلانکا)

رولت تن و تخم مرغ: یک قابلمه را تا نیمه ا آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید …

طرز تهیه لقمه سیب زمینی پنیری

لقمه سیب زمینی پنیری: پوست سیب زمینی ها را خیلی خوب بشوئید تا سفید شوند. سپس آنها را به مکعبهای 2.5 در 4 سانتی ببرید …

طرز تهیه لقمه مرغ با طعم سیر

لقمه مرغ با طعم سیر: سینه های مرغ را به قطعات مکعبی لقمه ای خرد کنید. آنها را در یک کاسه عمیق بیندازید …

طرز تهیه اردور پاستا صدفی پر شده با...

اردور پاستا صدفی پر شده با تاکو: گوشت چرخ کرده را با کمی روغن زیتون در یک تابه تفت دهید تا دیگر صورتی رنگ نباشد و خوب بپزد …

طرز تهیه کروکت بیتربالن (هلند)

طرز تهیه: ابتدا گوشت پخته شده و یا آبپز شده را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید …

طرز تهیه بلال شیرین همراه با کره ی...

کره را در کاسه ی بزرگی ریخته، آن را با یک قاشق چوبی بزنید تا کاملا کرمی و نرم شود. پنیر را ریز رنده کنید و…

طرز تهیه بشقاب خوش مزه ی آسان

فر را از قبل گرم کرده و یک سینی بزرگ فر را کمی چرب کنید. بادمجان ها را از طول به دو نیم کنید سپس مطابق شکل برش های عمیقی روی آن بزنید و …

طرز تهیه کاناپه مرغ و بادام | آشپزی...

فر را روشن کنید و نان های باگت حلقه حلقه شده را روی سینی فر بچینید و کمی کره روی آنها بمالید و …

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه با ژامبون و...

تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند. سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و …

طرز تهیه چیپس کدو سبز

طرز تهیه چیپس کدو سبز خوشمزه: فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید…

طرز تهیه رول کالباس و خیارشور

طرز تهیه: برشهای کالباس را پهن کرده و با قاشق پنیر خامه ای را بر دارید و روی آنها پخش کنید…

طرز تهیه رولت اسفناج و کالباس

طرز تهیه رول اسفناج و کالباس پنیری : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود …

طرز تهیه رول نان و هات داگ

طرز تهیه رول نان و هات داگ : خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و برش هایی به شکل مثلث بزنید و در قسمت پهن خمیر هات داگ …

طرز تهیه کیک مرغ و سبزیجات

طرز تهیه کیک مرغ و سبزیجات مخلوط : سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید ، تخم مرغ ها و سیب زمینی پخته را خرد کنید و …

طرز تهیه نان فنجانی پر شده با هوموس

نان فنجانی پر شده با هوموس : خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید ، هر تکه را داخل قالب بگذارید و با دست پهن کنید …

طرز تهیه رولت سبزیجات با کالباس و پنیر

رولت سبزیجات با کالباس و پنیر : نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد روی نان بریزید و …

طرز تهیه دلمه فلفل با سس خامه ای

دلمه فلفل با سس خامه ای : برنج را پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد ابکشی کنید و گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل …

طرز تهیه بورانی اسفناج و پنیر خامه ای

بورانی اسفناج خامه ای : برای تهیه بورانی داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا بوی سیر بلند شود …

طرز تهیه کاپ مرغ و سبزیجات با خمیر...

کاپ مرغ و سبزیجات با خمیر پفکی : خمیر پفکی را با لیوان به شکل گرد قالب بزنید و داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و خمیر را داخل قالب قرار دهید و …

طرز تهیه تارت فنجانی پای چوپان

طرز تهیه تارت فنجانی پای چوپان : قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید و قالب را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد …

طرز تهیه پوره سیب زمینی

طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی : برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بکنید …

طرز تهیه کاپ میگو فلفلی با خامه ترش

طرز تهیه کاپ میگو فلفلی با خامه ترش : برای این پیش غذای خوشمزه مقداری از پوست لیمو ترش را رنده کنید و همراه با فلفل ، روغن زیتون و مقداری نمک داخل کاسه ای بریزید …

طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری

طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری پنیری : برنج پخته را داخل کاسه ای بریزید ( برای کوفته برنجی باید برنج شل باشد ) سپس تخم مرغ ها ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید …

طرز تهیه مینی تارت گوجه فرنگی

طرز تهیه مینی تارت گوجه فرنگی و پنیر : خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی فر قرار دهید …

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری و کبابی : ابتدا پوست سیب زمینی ها را با ابر ظرف شویی و آب سرد خوب تمیز کنید و بشویید سپس با چنگال روی سیب زمینی ها …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت : برای تهیه دلمه فلفل ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس سر فلفل ها را با دقت جدا و داخل فلفل ها را خالی کنید و …

طرز تهیه بروشتای میگو و پنیر

طرز تهیه بروشتا میگو و پنیر : برای تهیه بروشتای میگو ابتدا میگوها را تمیز کنید و بشویید ، نصف میگوها را ریز خرد کنید و نصف دیگر را برای روی بروشتا کنار بگذارید و …

طرز تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر

طرز تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر : نان باگت را به صورت حلقه ای و یکدست برش بزنید ، ته سینی فر را چرب کنید و نان ها را داخل سینی بگذارید و …

طرز تهیه بروشتای هویج و پنیر

طرز تهیه بروسکتای هویج و پنیر : هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را …

طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ و...

طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ و پنیر : قارچ ها را بشویید و خشک کنید سپس بخش ساقه و کلاهک قارچ را از هم جدا کنید و ساقه های قارچ را با چاقو ریز خرد نمایید …

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی : ماست را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید سپس پوره کدو حلوایی ، پودر زیره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و …

بورانی اسفناج و آرتیشو

طرز تهیه بورانی اسفناج و کنگر فرنگی : قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای ، ماست ، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و …

بادمجان کباب

طرز تهیه بادمجان کباب با رب انار و رب آلوچه : بادمجان ها را پوست بکنید سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید و روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید …

کدو حلوایی کبابی با سس نعنا

کدو حلوایی کبابی با سس نعنا : کدو حلوایی را برش بزنید و تخم های آن را خارج کنید سپس پوست کدو حلوایی را بکنید و به صورت حلقه های نازک و یک اندازه برش بزنید …

رول نان و هات داگ

طرز تهیه رول نان و هات داگ : شیر ، روغن ، شکر و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند …

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان : بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و ان طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد و …

رولت گوشت و بادمجان

رولت بادمجان : برای تهیه رولت گوشت و بادمجان ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود …

تارت قارچ و مرغ

تارت مرغ و قارچ : برای تهیه تارت مرغ و قارچ پنیری ابتدا سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند …

قارچ شکم پر سوسیس و پنیر

قارچ شکم پر سوسیس و پنیر : برای تهیه قارچ شکم پر ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا کنید و خرد نمایید …

بلال کبابی

بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج : برای تهیه بورانی اسفناج ها را بشویید سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید …

توپ های سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی سوخاری شکم پر : برای تهیه سیب زمینی سوخاری سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود سپس 1 قاشق آب جوش …

کاناپه تخم مرغ و پنیر

کاناپه تخم مرغ و پنیر : نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید ، کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید …

سیب زمینی کبابی شکم پر

سیب زمینی کبابی پر شده با کالباس و پنیر : ر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب زمینی ها را خوب بشویید و روی پوست سیب زمینی ها را …

قارچ شکم پر پنیری

قارچ شکم پر پنیری : قارچ ها بشویید و خشک کنید سپس داخل قارچ ها را خالی کنید ، هرچه قارچ ها سر بزرگ تری داشته باشند بهتر است …

دلمه فلفل و گوشت

دلمه فلفل دلمه ای : عدس و برنج را با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود …

بورانی ماست و لبو

بورانی ماست و لبو : لبوها را پوست بکنید و بشوئید سپس با مقداری لیوان آب بپزید تا لبوها نرم شوند …

بادمجان کبابی با سس سیر

بادمجان کبابی با سس سیر : بادمجان ها را بشویید و با پوست بصورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه کنار بگذارید …

پیراشکی کالباس مدل گل رز

پیراشکی کالباس : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید …

رولت کالباس و تخم مرغ

رولت کالباس و تخم مرغ : نان لواش را کف ظرف قرار دهید ، مقداری پنیر خامه ای روی نان بزنید و خوب پخش کنید …

تارت مرغ و سبزیجات

تارت سبزیجات : کره سرد را مکعبی خرد کنید سپس با آرد و نمک مخلوط نمایید تا به شکل خرده نان شود …

تست کاپ

تست کاپ : نان های تست را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود سپس اطراف تیره رنگ نان تست را جدا کنید …

بورک سیب زمینی پنیری

بورک سیب زمینی : پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی های پخته و خرد شده …

دلمه کلم

دلمه کلم = کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید …

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان = ادمجان ها را پوست بکنید و سرشان را جدا کنید ، داخل بادمجان ها را خالی کنید طوریکه دیواره داخلی بادمجان پاره نشود …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو = برنج را نیم ساعت درون اب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و کمی نمک بپزید و …

ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی = قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را …

کیک مرغ و گردو

کیک مرغ : سینه های مرغ را بپزید سپس ریش ریش کرده و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده و ماست و سس مایونز و نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و میکس نمائید …