رولت

 

نکته های مهم در رول کردن رولت

 

1 . ضخامت کیک رولت را کم در نظر بگیرید ، هرچه ضخامت کیک رولت کمتر باشد بهتر رول میشود.

 

2 . پیش از رول کردن اجازه دهید کیک رولت خوب سرد شود و از داغی آن کاسته شود.

 

3 . کیک رولت را پس از خارج کردن از قالب روی دستمال نخی قرار دهید ( روی دستمال نخی مقداری آرد یا پودر قند بپاشید و کیک رولت را روی آن قرار دهید ).

 

4 . کیک را با کمک پارچه رول کنید ( همزمان با رول کردن پارچه نیز مابین رولت قرار میگیرد ) و 2 ساعت درون یخچال استراحت دهید.

 

5 . پس از استراحت کیک رولت را به آرامی باز کنید ، رولت را روی سطح کار قرار دهید و مواد دلخواه مانند خامه ، باتر کرم و ... را روی سطح کیک بریزید و به آرامی رول کنید ، روی رولت را با هر چیزی که میخواهید تزیین کنید و مجدد داخل یخچال قرار دهید ، پس از اینکه خوب سرد شد به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید.

 

6 . اگر کیک رولت بیش از اندازه خشک شده و رول کردن آن سخت بود مقداری اب گرم روی آن اسپری کنید و سپس رول نمایید.

 

7 . این روش برای انواع شیرینی های رولت ، دسر های رولتی و رولت های غذایی کاربرد دارد.