خريد vpn خريد کریو خريد vpn mobilevpn
تنقلات | سوهان - سوهان عسلی سنتی با خلال بادام و پسته

» سوهان عسلی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

سوهان عسلی

 

سوهان عسلی

 

عسل 7 قاشق غذاخوری  .  کره 75 گرم  .  شکر 1/2 لیوان  .  خلال بادام 1 لیوان

آب جوش یا گلاب 1/2 لیوان  .  زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری  .  خلال پسته برای تزیین

 

سوهان عسلی

 

طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس عسل ، شکر و گلاب را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا مواد غلیظ و طلایی شوند سپس کره را اضافه کنید ( حرارت باید کم باشد تا شکر نسوزد ).

 

پس از اینکه مواد غلیظ شدند خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه کنید و آرام آرام مخلوط نمایید تا بادام خرد نشود ( در زمان ریختن بادام ممکن است مواد به بادام بچسبند اما کم کم بادام یکدست میشود ).

 

سوهان عسلی

 

کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید و کنار دست تان بگذارید ، پس از اینکه رنگ بادام ها قهوه ای شد با قاشق چایخوری آرام از مواد بردارید و روی سینی بریزید و با دست دیگر کمی خلال پسته روی هر قسمت بریزید ( باید سرعت عمل تان بالا باشد تا قبل از بسته شدن خلال پسته به سوهان بچسبد و مواد سوهان نیز در اثر قرار داشتن روی حرارت سیاه نشوند ).

 

پس از آماده شدن سوهان را به مدت 3 – 5 ساعت گوشه ای قرار دهید تا خوب سفت شود سپس مصرف کنید ، بقیه سوهان را باید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشود.

 

نکته ها : در زمان تهیه سوهان بسیار دقت کنید تا دچار سوختگی نشوید ، حرارت همواره باید کم باشد تا سوهان شما سیاه نشود ، برای تهیه سوهان کنجدی به جای بادام از کنجد استفاده کنید.

 

 

بازدید : 19,150 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : تنقلات
برچسب : ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


لوبياي جادويي قالب كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن ساعت نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت و ایینه
مقنعه و شال مانتو پاييزه رنوس حشره كش برقي riddex گلدماسك خاويار شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي گوشواره لاله گوشي انگشتر فروهر اصل
چسب فرم دهنده سینه برلیفتس نگهدارنده روسری و شال قالب کیک سیلیکونی Cupcake Secret منقل مسافرتی CHILL & GRILL برس رنگ مو touch beauty
بالاي صفحه