سالاد پاستا با عدس

طرز تهیه: فر را تا دمای  150 تا 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

گوجه های کوچک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی فویل در سینی فر قرار دهید. 2 قاشق روغن زیتون روی آنها بریزید و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید و کباب کنید. سپس از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.

یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و کمی نمک در آن بریزید. سپس پاستاها را درون آن بجوشانید. هنگامی که پاستا شروع به نرم شدن کرد، نخود فرنگی را اضافه کنید تا با پاستا بپزد.(اگر نخود سبزتان قدیمی بود از همان اول به پاستا اضافه کنید. یا به جای جوشاندن از کنسرو نخود سبز استفاده کنید.) سپس آنها را باهم آبکشی کنید و روی آنها آب سرد بگیرید.

پاستا و نخود را در ظرف سالاد بریزید و  عدس، گوجه فرنگی، برگ ریحان، سس پستو و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. در نهایت پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و سرو کنید.