هر فصل جدید که از راه میرسد، میوهها و خوراکیهای ویژه آن فصل نیز میآیند. یکی از فصلهای زیبای سال که میوهها و سبزیجات خوشمزهای دارد، فصل پاییز است. کدوحلوایی، از جمله میوههای جذاب و خوشرنگ پاییزی است و در واقع یکی از نمادهای این فصل به شمار میرود. با کدوحلوایی کیکها، دسرها و شیرینیهای خوشمزهای مثل چیزکیک کدوحلوایی، پای کدوحلوایی، کوکی کدوحلوایی، کیک رولت کدوحلوایی و مافین کدوحلوایی میتوانید درست کنید و با خوردن آنها، روزهای پاییزیتان را دلچسبتر کنید.
امروز در ایران کوک قصد داریم طرز تهیه مافین کدوحلوایی را آموزش دهیم؛ این مافین را میتوانید به راحتی با مواد اولیه محدود درست کنید و به عنوان میانوعده در کنار چای یا قهوه میل کنید. مافین کدوحلوایی علاوه بر طعم و عطر معرکه، مواد مغذی و خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. ویتامینها و مواد معدنی موجود در کدوحلوایی به تقویت بینایی، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، تقویت پوست و بهبود هضم غذا کمک میکنند.
طرز تهیه مافین کدوحلوایی
مرحله اول
تخممرغها و شکر را داخل کاسهای بریزید و با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. سپس روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه آرد، دارچین و بکینگ پودر را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
کدو حلوایی را داخل خردکن بریزید یا با رنده درشت رنده کنید و با مایه مافین مخلوط کنید.
مرحله سوم
کاغذ مافین را داخل قالب قرار دهید و تا 1/2 حجم هر قالب را با مایه مافین پر کنید. قالب را به مدت 45 – 60 دقیقه داخل فری قرار دهید که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است ( مدت زمان پخت مافین براساس دمای فرها متفاوت است؛ بنابراین بهتر است پس از 45 دقیقه، مافینها را چک کنید).
مرحله چهارم
پس از اینکه مافینها آماده شدند، آنها را از فر دربیاورید، مافینها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس، مافینها را با پودر قند ، خامه زدهشده و … تزیین کنید و سرو نمایید.
نکات طلایی در تهیه مافین کدوحلوایی
- در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات چیپسی به مایه مافین کدوحلوایی اضافه کنید.
- مقدار شکر این مافین را میتوانید با توجه به ذائقهتان کم و زیاد کنید.
سخن آخر
مافین کدوحلوایی، یک شیرینی خوشمزه پاییزی است و میتوان آن را در روزهای سرد پاییزی به عنوان میانوعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد. این مافین طرز تهیه آسانی دارد و درست کردنش به مواد اولیه محدودی نیاز دارد.
در اولین مرحله تهیه مافین کدوحلوایی باید تخممرغها و شکر را داخل کاسهای بریزید و با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. سپس، روغن را به مخلوط تخممرغ و شکر بیفزایید و دوباره هم بزنید. در ادامه آرد، دارچین و بیکینگ پودر را به مایه مافین اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس، کدوحلوایی را داخل خردکن بریزید و با مایه مافین مخلوط کنید. در آخر 1/2 حجم قالبهای مافین را با مایه مافین پر کنید و آنها را به مدت 45-60 دقیقه داخل فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام. نیلوفر جان لطفا در مورد خرید کدو حلوایی و اینکه چه کدو حلوایی مناسبه و تمیز کردنش مطلب بذار. می خوام این مافین را درست کنم اما سررشته ای در مورد خرید کدو حلوایی ندارم. متشکرم
حتما ندا جان ، به مورد خوبی اشاره کردی 🙂