جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

کیک گردوئی

 

کیک گردویی

 

آرد ۱ لیوان  .  پودر گردو ۱ لیوان  .  شکر ۱ لیوان  .  تخم مرغ ۶ عدد  .  کره ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری  .  خامه برای تزئین  .  قهوه مقداری  .  وانیل به مقدار لازم

 

کیک گردویی

 

طرز تهیه : فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

گردوها را اسیاب کنید ، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) ، زرده تخم مرغ را با وانیل ، شکر ، بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید.

 

کیک گردو

 

سفیده ها را کم کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط نمائید سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه نمائید و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.

 

پس از اماده شدن مخلوط را در قالب یا قالب هایی که چرب کرده اید بریزید و درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40-60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود.

 

کیک گردو

 

مقداری خامه را با کمی قهوه فوری مخلوط کنید سپس خامه قهوه را بین دو کیک بزنید ، کیک دوم را قرار دهید و روی آن را با بقیه خامه و گردو تزئین کنید ( میتوانید 1 کیک بزرگ آماده کنید و از وسط نصف کنید یا اینکه کیک را در 2 قالب کوچکتر به صورت مجزا آماده کنید ).

 

نکته ها : میتوانید کیک را ساده سرو کنید یا از انواع مغزها ، شکلات اب شده ، خامه ، مربا و … برای تزئین ان استفاده نمائید ، در زمان اماده سازی مایه کیک باید بسیار نرم و ارام مواد را درون سفیده بریزید و هم بزنید.

 

در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد ، برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک کنید و بیرون بکشید ، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 86,418
برچسب‌ها, , , , , , , ,

کیک چاکوچینو مدل های تزیین کیک دندانی آموزش تزیین کیک درختی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها