جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

شیرینی خامه ای لطیفه

 

شیرینی لطیفه

 

آرد 1 لیوان  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  شکر 1 لیوان  .  وانیل 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر قند و خامه برای تزئین به مقدار لازم

 

شیرینی خامه ای لطیفه

 

طرز تهیه : ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید ، دقت کنید که کوچکترین اثری از زرده داخل سفیده ها نباشد.

 

سفیده ها را چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفت شود ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس نصف شکر را به سفیده های زده شده اضافه کنید ، باید ارام ارام شکر را اضافه کنید تا سفیده اب نیندازد.

 

شیرینی خامه ای

 

زرده ها را به همراه نصف باقی مانده شکر و وانیل درون کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ ان کرم شود سپس با سفیده های زده شده مخلوط کنید و بسیار ارام و در یک جهت هم بزنید.

 

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مخلوط زرده ها و سفیده ها اضافه کنید و در همان جهتی که سفیده ها را مخلوط کردید شروع به مخلوط کردن نمائید تا مواد یکدست شوند.

 

شیرینی خامه ای

 

 ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، مایه اماده شده شیرینی را درون قیف بریزید و با فاصله مناسب روی کاغذ دایره بزنید ، روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید سپس در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید با حرارت 180 – 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.

 

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و در کناری بگذارید تا شیرینی ها خنک شوند ، پس از خنک شدن به راحتی از کاغذ روغنی جدا نموده و میان دو شیرینی کمی خامه بریزید و روی ان پودر پسته بپاشید.

 

نکته ها : در زمان پخت شیرینی در فر را باز و بسته نکنید ، برای زدن سفیده ها فقط با دور تند همزن بزنید.

 

سر همزنی که سفیده ها را میزنید نباید خیس یا چرب باشد ، جهت هم زدن در یک جهت باشد ، در زمان اضافه کردن سفیده بسیار نرم و سبک مخلوط کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 57,073
برچسب‌ها, , , , , , , , ,

شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا شیرینی کره ای

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها