اسپاگتی، نوعی پاستای دراز و نازک است که ما ایرانی‌ها به آن ماکارونی می‌گوییم. در آشپزی ایتالیایی از ترکیب یک بسته اسپاگتی با مقداری سس، خوشمزه‌ترین و دلچسب‌ترین غذاها را درست می‌کنند. اسپاگتی با سس کاربونارا، اسپاگتی با سس پستو و اسپاگتی با سس راتاتویی از جمله محبوب‌ترین انواع اسپاگتی هستند که قبلا طرز تهیه آن‌ها را در ایران کوک آموزش داده‌ایم. اسپاگتی با گوشت قلقلی، گل سرسبد اسپاگتی‌هاست و به جرات می‌توان گفت یکی از محبوب‌ترین غذاها در همه جای دنیاست.

امروز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی را در ایران کوک آموزش دهیم و نکات مهم در پختش را برای‌تان بگوییم. گوشت قلقلی این اسپاگتی ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، آرد سوخاری، پنیر پارمزان، جعفری و ریحان است و بافتی پوک و ترد دارد. استفاده از سیر و سبزیجات معطر نیز عطر و بویی فوق‌العاده به این اسپاگتی می‌دهد. همچنین اسپاگتی با گوشت قلقلی، غذای مورد علاقه کودکان است و البته بزرگترها نیز به آن نه نمی‌گویند.

 

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

مرحله اول

درون قابلمه‌ای آب و مقداری نمک بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بعد از جوش آمدن آب، اسپاگتی‌ها را داخل قابلمه بریزید. اسپاگتی‌ها را پس از  حدود 10 دقیقه(بسته به مدت زمان پخت روی بسته‌بندی) آبکشی کنید و کنار بگذارید.

ماکارونی با گوشت

مرحله دوم

داخل کاسه‌ای گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، سیر و پیاز رنده‌شده، آرد سوخاری، پودر پنیر پارمزان، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل بریزید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند. سپس، دایره‌هایی به اندازه یک گردو از مواد گوشتی درست کنید.

ماکارونی با گوشت

 

مرحله سوم

درون ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود و گوشت قلقلی‌ها را درون روغن سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی را با 1 لیوان آب، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود؛ این سس را به گوشت‌های قلقلی سرخ‌شده اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در ماهی‌تابه را بگذارید تا گوشت‌ها با حرارت مغز پخت شوند.

ماکارونی با گوشت

 

مرحله چهارم

در یک ماهی‌تابه دیگر 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس، اسپاگتی‌های آبکش‌شده را داخل ماهی‌تابه بریزید و با حرارت بالا حدود 2 دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی‌اش بخار شود.

برای سرو این غذا، اسپاگتی‌ها و سس گوشت قلقلی را در ظرف بریزید و با کمی جعفری و ریحان خردشده تزیین کنید.

 

نکات طلایی در تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

-می‌توانید به جای رب گوجه‌فرنگی از گوجه‌فرنگی‌های خردشده استفاده کنید.

-در صورتی که سس گوشت غلیظ شد، نصف پیمانه آب جوش داخل آن بریزید.

 

سخن آخر

ترکیب اسپاگتی با یک سس غلیظ و کرمی، خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا را می‌سازد که هیچ‌کس به آن نه نمی‌گوید. اسپاگتی با گوشت قلقلی، یکی از خوشمزه‌ترین انواع اسپاگتی‌ست که محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد.

برای درست کردن اسپاگتی با گوشت قلقلی ابتدا داخل کاسه‌ای گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، سیر و پیاز رنده‌شده، آرد سوخاری، پودر پنیر پارمزان، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید، آن‌ها را به اندازه دایره‌های کوچک دربیاورید و گوشت قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید.

رب گوجه‌فرنگی، 1 لیوان آب، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا رقیق شود و به گوشت قلقلی‌ها اضافه کنید و اجازه دهید سس با حرارت ملایم غلیظ شود. سپس، اسپاگتی‌ها را 10 دقیقه بپزید، آبکش کنید و 2 دقیقه در روغن با حرارت بالا تفت دهید. موقع سرو ابتدا اسپاگتی‌ها را داخل ظرف بریزید و سس گوشت قلقلی را اضافه کنید.