جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه اینترنتی اروند کالا فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » پاناکوتا و ژله انار


 

پاناکوتا انار

 

پاناکوتا با ژله انار

 

خامه صبحانه 4۰۰ گرم  .  شیر 1 لیوان  .  پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری  .  عسل 2 قاشق غذاخوری

ژله انار 2 بسته  .  آب جوش 2 لیوان  .  دانه های انار 1 لیوان  .  چوب دارچین 1 تکه کوچک

 

پاناکوتا انار

 

طرز تهیه : پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).

 

خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد  ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).

 

لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

 

پاناکوتا انار

 

برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.

 

پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.

 

نکته ها : در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.

 

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 61,924
برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,

مسقطی انار پاناکوتا وانیلی با سس انبه کیک دسر پاناکوتا شکلاتی دسر پاناکوتا شکلاتی ترشی انار و لبو شربت آب انار مدل تزیین هندوانه و میوه شب یلدا – 3

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها