کاپ کیک پرتقال با کرم وانیلی
طرز تهیه : کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس تخم مرغ ها ، اسانس وانیل و پوست پرتقال رنده شده را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند ( بهتر است تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ).
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید ؛ شیر و آب پرتقال را نیز با هم مخلوط کنید سپس به نوبت این مواد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود ( کمی آرد و کمی مخلوط شیر و آب پرتقال و به همین صورت کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد تمام شوند ).
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید یا کپسول ها را داخل قالب قرار دهید ، تا 2/3 هر قالب را با مایه کیک پر کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند و طلایی شوند.
برای تهیه کرم وانیلی ابتدا پنیر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا صاف و نرم شود ، کره نرم شده را اضافه کنید و پس از اینکه خوب مخلوط شد عسل ، اسانس وانیل و کمی نمک اضافه کنید و بزنید تا مخلوط یکدست شود ، در ادامه پودر قند را اضافه کنید و بزنید تا کرمی و نرم شود ( ابتدا با قاشق مخلوط کنید سپس با همزن بزنید ).
پس از اینکه کاپ کیک ها خنک شدند کرم وانیلی را روی آنها بریزید و با ترافل ، خلال پوست پرتقال شکری و ... تزیین و سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام دستور پختتو عالیه و کیکم خیلی خوب شد ازتون ممنونم فقط یه سوال این کاپ کیکو چه مدت زمانی میتونیم نگه داریم؟!
یهنی اگه امروز درستش کنم و فردا بخوام استفاده کنم چی کار کنم که بافتش نرم بمونه؟!
سلام. خیلی عالی و خوشمزه است. خوشحال می شم به منم سر بزنید
ممنون الهام جان ، حتما میام پیشت عزیزم 🙂
سلام ، چطور شکر را در روغن یا کره حل کنیم ؟ چون این مشکل را در کیک پرتقالی هم داشتم ، مرسی از راهنماییتون
معصومه جان به طور معمول شکر و کره را با همزن برقی بزنید شکر حل میشه اما اگه مشکل داشتی میتونی از شکر دانه ریز یا پودر شکر استفاده کنی 🙂