جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه اینترنتی اروند کالا فروش پوشاک برند

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » پلو و چلو » سبزی پلو با ماهی


 

شوید پلو سبزی

 

سبزی پلو با ماهی

 

ماهی متوسط 3 عدد  .  برنج 3 لیوان  .  سبزی پلویی  ( تره.جعفری.شوید.گشنیز )  300 گرم

سیر 3 حبه  .  کره و زعفران دم کرده  به مقدار لازم  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

 

sabzi polo mahi

 

طرز تهیه : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

 

سبزی ها را تمیز کنید و بشویید سپس با استفاده از خرد کن و یا با چاقو سبزی ها را ریز خرد کنید.

 

 

sabzi polo mahi

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، سبزی های خرد شده را داخل روغن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند ( سبزی ها فقط باید کمی تفت بخورند و نیازی به تغییر رنگ نمیباشد ).

 

ته قابمه مقداری روغن بریزید و چند حلقه سیب زمینی ته قابلمه قرار دهید سپس لایه لایه برنج ابکش شده و سبزی ها تفت خورده را روی ان بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، سیرها را خرد کنید و لابلای برنج بگذارید.

 

sabzi polo mahi

 

 حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس نصف لیوان اب و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید و روی برنج بدهید ، مقداری کره نیز تکه تکه کنید و روی برنج قرار دهید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.

 

ماهی ها را فیله کنید و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بزنید سپس در روغن سرخ کنید یا کباب نمایید ، سبزی پلو را پس از پخت در دیس بکشید و به همراه ماهی و لیمو ترش تازه سرو کنید.

 

نکته ها : دقت کنید سبزی را قبل از خرد کردن خوب خشک کنید تا هنگام خرد کردن آب نیندازد ، استفاده از سیر تازه به برنج طعم و بوی خوبی خواهد داد ؛ در صورتی که سبزی تازه در دسترس ندارید میتوانید از چند قاشق شوید خشک استفاده کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 31,311
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , ,

عدس پلو با گوشت مخصوص آموزش تزیین تربچه مدل ستاره پلو زعفرانی شوید پلو ساندویچ سالاد تخم مرغ کوکو سبزی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها