بیشتر ما فکر می‌کنیم کیک‌ها، خوراکی‌هایی پرکالری با مضرات زیاد هستند، اما برعکس تصور ما کیک‌ها می‌توانند با مواد اولیه سالم مانند سبزیجات درست شوند و بسیار مقوی باشند. کیک کدو شکلاتی، یکی از این کیک‌های مقوی و خوشمزه است که مزه‌ای شبیه کیک شکلاتی با بافتی ترد و نرم دارد. این کیک خوشمزه، طرز تهیه آسانی دارد و می‌توانید آن را به راحتی درستی کنید و در کنار چای یا قهوه به عنوان میان‌وعده سرو کنید.

مزه کدوسبز زیاد در کیک کدو شکلاتی مشخص نیست، بنابراین حتی اگر علاقه‌ای به خوردن کدوسبز ندارید باز هم می‌توانید از خوردن این کیک لذت ببرید. کدوسبز خواص و مزایای زیادی برای سلامتی دارد و بهتر است خوردن آن را حتما در برنامه غذایی‌تان بگنجانید. کدوسبز دارای انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی دیگر است که همگی برای بدن مفید هستند. خوردن کدوسبز به کاهش سطح قند خون، کاهش وزن، بهبود سلامت چشم، تقویت استخوان‌ها، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و پیشگیری از سرطان‌ها کمک می‌کند.

طرز تهیه کیک کدو شکلاتی

مرحله اول

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل کاسه‌ای تخم‌مرغ، روغن و شکر بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا یکدست و کش‌دار شود. سپس، کدو سبزهای رنده‌شده و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید (می‌توانید کدوها را ریز یا درشت رنده کنید).

کیک کدو سبز

مرحله دوم

مواد خشک یعنی آرد، پودر کاکائو، نمک، دارچین، جوش شیرین و گردو را باهم مخلوط کنید.

مخلوط مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه کنید؛ به این صورت که ابتدا کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر را روی مایه کیک بریزید تا این‌که مواد تمام شوند. بعد از هر مرحله اضافه کردن مواد به مایه کیک، آن‌ها را در یک جهت و به آرامی مخلوط نمایید.

کیک کدو سبز

مرحله سوم

کف قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. سپس، ظرف را برگردانید و آرد اضافی را بتکانید.

در ادامه مایه کیک را داخل قالب بریزید و 2/3 ظرف را با مایه کیک پر کنید. به دلیل اینکه کیک کدو پف زیادی خواهد داشت باید قالب کیک را تا 2/3 حجمش پر کنید.

کیک کدو سبز

مرحله چهارم

قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید، به مدت 40 – 60 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید (در 30 دقیقه اول پخت، در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد).

  مرحله پنجم

پس از اینکه کیک آماده شد، آن را از فر خارج کنید (خلال چوب یا چاقویی را میان کیک فرو ببرید و خارج کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است). اجازه دهید کیک خنک شود سپس، آن را از قالب خارج کنید و با سس شکلاتی، پودر قند، خامه و … تزیین کنید.

کیک کدو سبز

نکات طلایی در تهیه کدو شکلاتی

-استفاده از گردو در این کیک اختیاری است. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از کشمش یا چیپس‌های شکلاتی نیز استفاده کنید.

-همه مواد اولیه باید 15 دقیقه قبل از شروع پخت کیک در محیط قرار بگیرند تا به دمای محیط برسند.

سخن آخر

کیک کدو شکلاتی، یک کیک خوشمزه با بافتی نرم و ترد است که با کدوسبز درست می‌شود. استفاده از کدوسبز در پخت این کیک، آن را به دسری مقوی دارای انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی تبدیل می‌کند. طرز تهیه کیک کدو شکلاتی بسیار آسان است و به راحتی می‌توانید آن را در خانه‌تان درست کنید.

15 دقیقه قبل از شروع پخت کیک، همه مواد را باید بگذارید بیرون تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را باید از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. تخم‌مرغ، روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید. سپس، کدوسبز رنده‌شده و وانیل را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. در ادامه مواد خشک باقی‌مانده را مخلوط کنید و آن‌ها را به همراه شیر آرام آرام به مایه کیک بیفزایید. در آخر کف قالب را چرب کنید، کمی آرد بپاشید و 2/3 قالب را با مایه کیک پر کنید. مایه کیک را حدود 40 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.