جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



 

 

اش

 

آش ماست

 

ماست 1 کیلو  .  سینه مرغ 2 عدد  .  برنج 2 لیوان  .  لپه 1 لیوان  .  سیر 10 حبه  .  پیاز 5 عدد

شوید خشک 5 قاشق غذاخوری  .  نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری  .  نمک.فلفل.زردچوبه مقدار لازم

 

اش

 

طرز تهیه : سیرها را بهمراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه بکوبید ، سینه های مرغ را بپزید سپس تکه تکه کنید ، پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

 

اش

 

برنج را بشوئید و با 5 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد و لعاب بیاندازد سپس سیرهای کوبیده را به برنج اضافه کنید.

 

اش

 

پس از 15 دقیقه شوید را اضافه کنید ، لپه ها را که از شب قبل خیس داده اید جداگانه بپزید و به مخلوط برنج اضافه نمائید و آش را خوب مخلوط کنید.

 

اش

 

پس از 15 دقیقه باید تکه های مرغ را اضافه کنید ، 10 دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف  پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید و ماست را داخل آش بریزید.

 

اش

 

آش را خوب هم بزنید تا ماست کاملا با مواد مخلوط شود سپس داخل کاسه بریزید و با نصف باقی مانده پیاز داغ ها و مقداری نعناع داغ تزئین کنید ( برای تهیه نعناع داغ باید مقداری نعناع خشک را 5 دقیقه در اب خیس کنید سپس 1 دقیقه در مقداری روغن تفت دهید ).

 

نکته ها : ماست را قبل از ریختن داخل آش حتما داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا ماست پس از ریختن داخل آش نبرد.

 

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 15,372
برچسب‌ها, , , , , ,

آش شله قلم کار آش گندم و جو آش خیار چمبر ( مرکزی ) آش سبزی مدل های تزیین آش – 7 آش ترش ( مازندران ) آش رشته سنتی

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها