اگه دلتون یه کیک خوشمزه میخواد و در ضمن میخواین از خواص کدو حلوایی بهره مند بشید، در تهیه این کیک خوشمزه شک نکنید. به امید این که پاییزی دل انگیز داشته باشید. و با کیک های پاییزی از پادشاه فصل ها لذت بیشتری ببرید.
حالا فقط کافیه پوره کدو حلوایی رو از فروشگاه ها بخرید یا طبق روشی که قبلاً گفتیم خودتون خیلی راحت در منزل تهیه کنید. بعدش هم کیک کدو تنبل رو در چهار مرحله ساده تهیه کنید و از اون لذت ببرید.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
مرحله اول:
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان آب بپزید. وقتی آب کدو تمام شد آن را له کنید).
مرحله دوم:
آرد، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید). در آخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
مرحله سوم:
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید (به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد).
مرحله چهارم:
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 - 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید (در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید).
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید، کیک کدو حلوایی را میتوانید ساده برش بزنید و سرو کنید یا با شکلات و ... تزئین کنید. سرو این کیک به همراه شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است.
نکته های تهیه کیک کدو حلوایی:
- این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد.
- میتوانید بجای گردو از خشکبار دیگری نیز داخل کیک استفاده کنید.
- این کیک رو میتونید فقط با کمی پودر قند تزیین کنید. - در صورتی که دوست دارید سس سفید روی کیک رو هم درست کنید میتونید از این روش استفاده کنید. یک پیمانه پودر قند، سه قاشق شیر و نوک قاشق وانیل و کمی هم دارچین رو داخل شیر جوش کوچک بریزید. حرارت بدید و هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه. بعد هم سس رو روی کیک بریزید و نوش جان کنید. این که سس سرد سرو بشه یا داغ هم به خودتون بستگی داره. در هر صورت عالی میشه. نوش جان.
دیدگاه های ثبت شده
سلام میشه به جای ماست نصف لیوان شیر ریخت
سلام! با تشکر از نظر شما. حتما میتوانید در تهیه کیک کدو حلوایی از شیر به جای ماست استفاده کنید. این تغییر ممکن است به طعم و بافت کیک اضافه کند و تجربه آشپزی شما را بهبود بخشد. اما بهتر است توجه داشته باشید که این تغییر ممکن است به نتایج نهایی تاثیر بگذارد، بنابراین بهتر است اول با تعداد کمی آزمایش شروع کنید و سپس تصمیم بگیرید که چگونه تنظیمات را تغییر دهید. امیدوارم که این راهنمایی مفید باشد و کیک کدو حلوایی شما بسیار خوشمزه باشد!
سلام ممنون از دستورتون کیک بسیار زیبا شد البته من ۱ و یک سوم شکر ریختم
ولی سس رو توضیح کاملی ندادید من درست کردم و وایسادم تا غلیظ تر بشه ولی گوله شد و سفت شد و یکم آب جوش ریختم .ممنون میشم دستور سس رو واضح تر بنویسید
سلام من امروز درست کردم فقط گردو رو فراموش کردم بریزم، ولی طعمش و بافتش خوب بود، البته با توجه به فر برای من یک ساعت زمان برد بپزه
واقعا بد بود و خمیر. کل موادم حروم شد
سلام من با دستور درست کردم ، خوب شدا فقط خعلی شیرینه ، فکر کنم شکر نصف تا یک لیوان بس باشه
من طبق این دستور درست کردم عالی شد
دستتون درد نكنه. من درست كردم، عالي شد. ولي يك ليوان شكر ريختم. پف كيك هم خوب بود. ?
سلام
ممنون از سایتتون
درست کردن پوره کدو چطوریه
من یک سوال داشتم
پوره کدو حلوایی رو فقط باید کدو رو با اب بذاریم بپزه بعد اماده میشه
من یک سرچی کردم کلی دردسر داشت
با سلام میشه به جای ماست از شیر استفاده کرد ؟؟
سلام من این کیکو درست کردم طعمش عالیشد ولی بافت داخلیش خمیر مانند بود
سلام زهرا جان
متاسفانه دمای فرهای خونگی استاندارد نیست.
برای همین میگن قبل از درآوردن کیک از فر با خلال دندان تستش کنید.
سلام كيك من پف نكرد دليلش چي هست؟البته يه دستور ديگه بود
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.
مطلب مشکلات رایج کیک رو بخونید فکر میکنم کمکتون کنه.
خیلی شیرین بود با این که کدو حلوایی که استفاده کردم شیرینی نداشت اصلا به نظرم شکرش کمتر میشد بهتر بود ولی بافتش نرم بود
سلام من نصف پیمانه شکر اسیاب شده و یک قاشق غ عسل ریختم ویک هویج هم رنده کردم به مواد کیک اضافه کردم همه دستورات رو هم رعایت کردم.طعم عالی داره ولی نمیدونم چرا خمیره؟ ممکنه از حرارت و میزان شعله فر باشه؟ یعنی باید حرارت را بیشتر میکردم؟؟
بله ممکنه لازم باشه حرارت یا زمان پخت رو بیشتر کنید. مخصوصا چون تغییر دادید دستور رو باید این ها رو به صورت تجری بدست بیارید. پخته بودن کیک رو با خلال دندون امتحان کنید قبل از این که از فر درش بیارید.
هویج در دستور استفاده کردین ، این از میزان مورد نیاز شیر یا ماست کم میکنه. اگه کیک هویج پخته باشید میدونید که شیر و ماست نداره. علتش ابی ه که از پخت هویج ایجاد میشه
سلام من امروز بااین دستوردرست کردم عااالیییی شد بافت خیلی نرم ولطیف شد.مرسی ازآموزش خوبتون
سلام
میشه به جای کدو حلوایی از کدو تنبل ایتفاده کرد؟ بدطعم نمیشه؟
بله میتونید…تا جایی که میدونم فرقی نمیکنه.
سلام فرقی نمیکنه جفتش یکیه کدو حلوایی و کدو تنبل
سلام ممنون بابت دستور پخت، كيك خوشمزه يى شد. بنظرم شكر رو يك و يك سوم پيمانه بريزيم بهتره. مدت زمان فر هم چهل دقيقه مناسبتره. من به مقياس پيمانه استاندارد مواد رو استفاده كردم.
عالیه…ممنون طاهره جان.
سلام ممنون از راهنماییتون، منم شکر رو کمتر استفاده کردم و عالی شد کیک
سلام من ميخوام امروز درست كنم، نتيجه ش رو خواهم گذاشت ?
سلام، من درست کردم خیلی شیرین شد با اینکه من شکر رو نصف ریخته بودم ، به نظرم شکر باید کامل حذف بشه و مقدار کدوحلوایی بیشتر
سلام. ممکنه بفرمایید حداقل میزان روغنی که در این کیک میشه استفاده کرد, چقدره؟
مینا جان من تا حالا این کیک رو با مقدار روغن کمتر امتحان نکردم.
ولی دستور کیک دو تخم مرغی که با نصف پیمانه روغن درست میشه رو معمولا با 1/4 درست میکنم و مشکلی هم پیش نمیاد.
حدس میزنم از این دستور هم بتونی حدود 1/4 تا 1/3 پیمانه از روغن کم کنی. البته اگه میخوای تزیینش کنی بهتره این کارو نکنی. چون یه مقدار کیک شکننده میشه و ممکنه ترک بخوره.
ایا می شه از دو تخم مرغ استفاده کرد
باید یک سوم از همه مواد کم کنید.
سلام کدوحلوایی رومیپزیم یاهمونجوری پوره میکنیم؟
سلام،خسته نباشید.ممنون از دستورتون.من دقیقا همین مقدار ها رو استفاده کردم ، همه چیزش خوب بود اما شیرینیش زیاد شد و مزه ی کدو خیلی مشخص نبود.فکر کنم اگر مقدار کدو و شکر رو با هم جابجا کنیم بهتر بشه.!
شکر رو میتونین کم کنین به دلخواه.
ولی توصیه نمیکنم کدو رو خیلی بیشتر کنید. چون نسبت مواد به هم میریزه.
منم درست کردم عالی شد و البته مقدار کدو و شکر رو جابجا کردم
سلام. من این کیک رو امروز طبق دستور درست کردم طعمش خیلی خوب بود. اما وقتی از فر بیرون آوردمش پفش کامل خوابید و بافتش متراکم شد. علتش رو میدونید شما؟
خوابیدن پف کیک دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه. مثلاً باز کردن در فر اواسط پخت یا بیش از حد هم زدن مایه کیک. از طرف دیگه ممکنه زمان پخت برای فر شما کافی نبوده باشه. میتونید دفعه بعد کمی بیشتر کیک رو توی فر نگه دارید.
واسه منم پف نکرد متأسفانه. ولی مزه ش خوب بود
سلام من این کیکو درست کردم طعمش عالی بود ولی بافتش سنگین و سفت شد و اصلا حالت اسفنجی نداشت علت چیه؟
طبیعیه. این کیک یه مقدار شبیه کیک خیس هست بافتش.
سلام عزیزان
من همین دستور رو توی ماکرو فر درست کردم اما اصلا بافت خوبی پیدا نکرد و بافت سنگین و نافرمی پیدا کرد که فقط ظاهرش خوب بود وقابل خوردن نبود خواستم ببینم بخاطر استفاده از ماکرو فر این طور شده؟؟
قطعا همین طوره. من همیشه میگم. میخواین کیک توی مارکروفر استفاده کنید فقط و فقط از دستورهای مخصوص مایکروفر استفاده کنید. در غیر این صورت چیز خوبی از آب در نمیاد.
منظور از پیمانه یا لیوان چیه؟ چه لیوانی؟
پیمانه استاندارد معادل 230 میلی لیتر
سلام من درست کردم عالییییییییی شده بود .ممنووووون
ببخشید میخوام این کیک و واسه امشب درست کنم میخوام بدونم کسی میدونه به جای ۵ قاشق ماست از چقدر شیر باید استفاده کنم؟
شیده جان فکر میکنم به همون اندازه شیر بریزی مشکلی نباشه. البته شیر پر چرب
سلام. من امروز اين كيك رو درست كردم، پيمانه ها ليوان فرانسوي بود و پوره كدو هم كمي بيشتر از يك ليوان بود . تقريباً يك و يك چهلرم پيمانه. عالي شد اين كيك.
ممنون بابت اين دستور
سلام.من فكر كنم يه اشتباهي كردين،توي مواد لازم به جاي ليوان همه رو بايد پيمانه مينوشتين،من با مقادير ليوان درست كردم خراب شد ولي هرجا به جاي ليوان ،پيمانه (پلوپز) برداشتم خوب شد
تو تمام سايت هاي ديگه هم نوشته پيمانه نه ليوان
ممنون
عزیزم منظور از لیوان لیوان استاندارد یا همون پیمانه ست. البته شما حق دارید. بهتره از کلمه پیمانه استفاده بشه که ابهام ایجاد نکنه. ما هم توی دستور غذاهای جدید از پیمانه استفاده میکنیم.
سلام.عالی بود
من درست کردم متاسفانه جالب نشد بافتش خوب نشد نفهمیدم مشکلش چیه
سلام. من با روغن توی کیک یکم مشکل دارم.نمیشه چیزی رو
جای گزینش کرد یا اصلا نریخت؟
حذف که نمیشه کرد. بالاخره کیک احتیاج به چربی هم داره. میتونید از کره یا روغن نارگیل استفاده کنید که سالم تر هستن. البته توی این کیک نمیدونم خوب بشه یا نه. مارگارین به هیچ وجه استفاده نکنید ولی خوب نمیشه.
روغن نارگیل به هیچ وجه سالم تر نیست?
میشه این کیک رو داخل دستگاه هواپز هم پخت؟
نمیدونم چرا خمیر شد
ولی طعمش عالی بود
باسلام وخسته نباشید.من این کیک رو مطابق دستورالعمل شما درست کردم ولی مغز کیک پوک وترد نشد لطفا علتش را بیان فرمایید.ممنون
ممنونم بابت دستور این کیک خوشمزه..درست کردم بسیار
عالی و دلپذیر بود ..البته من مقدار شکر و کدو حلوایی رو با هم
جابجا کردم باز هم خوب شد ..موفق باشید
سلام بر بانو نیلوفر . هرروز میام و سایت را چک میکنه، بی وفا نیستما:*دستور کیک کدوحلوایی را به هرکی دادم کلی تشکر کرد، طعم و مزه و شکل ظاهرش عالــــــــــی
سلام ندا جان ، ممنونم عزیزم … خوشحالم کردی خانومی :*
ماست نریزید، کیک بد مزه میشه، بدون ماست خیلی خوشمزه میشه.
نیلوفر جان من با شیر درست کردم از کیفیتش خوشم اومد پوک و ترد شد .ممنون از آموزش خوبتون.
خیل خوشحالم لادن جان که خوب دراومده ، راستش چون خودم امتحان نکردم بهت پیشنهاد ندادم ؛ ممنون که نتیجه رو گفتی عزیزم 🙂
به نظر من اين كيك نبايد ترد باشه. كمى مواد متراكمتر باشه بهتره.
وقتی آرد رو اضافه میکنیم،باز هم با همزن باید هم بزنیم یا فقط با لیسک، دورانی هم بزنیم؟
هم میتونید با سرعت پایین همزن بزنید و هم با لیسک.
سلام میشه به جای ماست شیر ریخت ؟
ماست بهتره لادن جان ، شیر رو امتحان نکردم 🙂
من با شير درست كردم و خوب شد
لطفا دستور تهیه کیک ها را برایم بفرستید
گیتی جان در خبرنامه عضو شی برات اتوماتیک ایمیل میشه 🙂