» شیرینی پنجره ای

Translate to Englishپرینت مطلب

 

شیرینی پنجره ای

 

شیرینی پنجره ای

 

 نشاسته نصف ليوان . مخلوط گلاب و آب نصف ليوان . مخلوط آرد برنج و آرد سفيد نصف لیوان

تخم مرغ 2 عدد  .  زعفران آب كرده 1 قاشق غذاخوري  .  پودر قند ، روغن به مقدار لازم

 

شیرینی پنجره ای

 

طرز تهيه : در كاسه ای گود نشاسته ، آب و گلاب بريزيد و با همزن يا چنگال به هم بزنيد تا خوب مخلوط و يكدست شوند سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه كنيد و خوب به هم بزنید و پس از اینکه خوب مواد مخلوط شدند زعفران را نیز اضافه کنید.

 

پس از مخلوط کردن مواد اردهای برنج و گندم را به مواد اضافه نمائید و بار دیگر خوب مخلوط کنید سپس به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید ، در این فاصله در تابه ای نچسب روغن فراوانی بريزيد و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود ، قالب مخصوص شيريني پنجره اي را داخل روغن قرار دهيد و حرارت زير تابه را ملايم كنيد و بگذاريد قالب نیز كمي داغ شود.

 

شیرینی پنجره ای

 

كاسه محتوي مواد شيريني را نزديك تابه تان بگذاريد و قالب داغ شده را داخل مايع بزنيد و چند ثانيه مكث كنيد سپس قالب را به سرعت داخل روغن ببرید و با تکان سريع دست تان مايع را از قالب جدا كنيد ، هركدام از شيريني ها را به مدت 2 دقيقه در روغن سرخ كنيد ، مجدد قالب را داغ كنيد و داخل مواد بزنيد و به همین صورت تک تک شیرینی ها را سرخ کنید.

 

پس از سرخ شدن شيريني ها ، آنها را روي حوله آشپزخانه يا دستمال كاغذي ضخيمی قرار دهيد تا روغن اضافه آنها گرفته شود سپس در ظرف مورد نظر چیده و روي آنها پودر قند یا پودر شکر الك شده بپاشید.

 

نكته ها : اگر روی اين شيريني را با سلفون بپوشانيد و در خارج از يخچال نگهداري كنيد تا دو هفته قابل استفاده میباشد ، مخلوط آرد را قبل از استفاده الك كنيد ( به طور كلي آرد مخصوص شيريني پزي باید حداقل 2 بار و آرد معمولي باشد باید حداقل 10 بار الك شود ) ، اگر پس از مخلوط كردن تمام مواد ، مخلوط داراي ناخالصي يا گلوله هاي آردي شکل بودند ميتوانيد مواد را پس از خارج نمودن از يخچال از الك درشت رد كنيد.

 

غلظت مواد بايد در حد نرمال ( نه خيلي سفت و نه خيلي شل ) باشد ، اگر مخلوط خيلي شل بود ميتوانيد از حداكثر 1 قاشق غذاخوري آرد سفيد و اگر خيلي سفت بود از نصف استكان شير سرد معمولي استفاده كنيد.

 

هنگام سرخ كردن شيريني ها قالب باید به اندازه كافي ( نه خيلي زياد ) داغ شده باشد ، وقتي قالب را داخل مايع قرار ميدهيد دقت كنيد كه مايع از بالاي قالب تان بيرون نزند ( تمام قالب را داخل مايع فرو نبريد ) چون در اين صورت مواد در روغن از قالب جدا نخواهند شد.

 

ميتوانيد از قالب هاي متنوع مخصوص شيريني هاي پنجره اي براي سرخ كردن شيريني ها استفاده كنيد ، باید در زمان تهیه شیرینی های پنجره ای سرعت عمل بالایی داشته باشید ، میتوانید بجای زعفران از مقدار کمی پودر هل یا پودر کاکائو یا پودر قهوه و … استفاده نمائید.

 

بازدید : 56,652 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : شيرينی
برچسب : ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاقوي همه كاره counter pro درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات ساعت جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق لباس جادویی ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه