رولت مرغ

رولت سینه بوقلمون و سبزیجات

سینه بوقلمون 1 عدد  .  تخم مرغ 2 عدد  .  نعنا خشک 2 قاشق چایخوری  .  سیر 5 حبه

گشنیز خرد شده 1 لیوان  .  جعفری خرد شده 1 لیوان  .  ترخون 1/4 لیوان  .  هویج 2 عدد

رب گوجه فرنگی یا سس قرمز 4 قاشق غذاخوری  .  لوبیا سبز 20 عدد  .  زرشک 1/4 لیوان

کالباس 10 ورقه  .  کدو حلوایی مقداری  .  روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

رولت مرغ

طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).

رولت مرغ

سینه بوقلمون را 1 شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).

پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید و روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.

رولت مرغ

هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.

سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

رولت مرغ

داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و ... بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت 30 - 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله 1 لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).

پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو  کنید.