جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

سوپ

 

سوپ سبزیجات

 

هویج 2 عدد  .  سیب زمینی 2 عدد  .  آب مرغ 6 لیوان  .  گوجه فرنگی 4 عدد

دانه ذرت 1 لیوان  .  رشته سوپ 150 گرم  .  جعفری 1/2 لیوان  .  گشنیز 1/2 لیوان

 

طرز تهیه : ابتدا هویج های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی خرد شده را نیز اضافه کنید ( میتوانید از عصاره مرغ حل شده در 4 لیوان آب استفاده کنید ).

 

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و بصورت ریز و یک دست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمائید و پس از اینکه کاملا سرخ شد به مواد اضافه کنید و پس از اینکه مواد جوشید حرارت را ملایم کنید تا کم کم سوپ شما جا بیفتد.

 

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا 15 دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

 

وقتی سوپ حاضر شد مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید سپس آبلیمو به سوپ اضافه کرده و پس از 2 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو نمائید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را برای تزئین بهمراه کمی ماست رقیق شده روی سوپ بریزید.

 

نکته ها : در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید ، غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد ، در صورت تمایل میتوانید در سوپ از مقداری مرغ استفاده کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 29,958
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , ,

سوپ قارچ و مرغ خامه ای خواص فوق العاده پای مرغ پای مرغ پخته

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها