جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

سوپ سبزیجات مجلسی

 

سوپ سبزیجات مجلسی

 

هویج  ۲۰۰ گرم  .  سیب زمینی 150 گرم  .  نخود فرنگی ۱۰۰ گرم

دانه ذرت ۵۰ گرم  .  آب مرغ ۳-۵ لیوان  .  رشته سوپ ۱۵۰ گرم  .  گوجه فرنگی 5 عدد

نمک . فلفل . آبلیمو به مقدار لازم  .  جعفری و گشنیز یک پیمانه

 

طرز تهیه : ابتدا هویچ های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی نگینی خرد شده و نخود فرنگی را نیز اضافه کنید.

 

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و بصورت ریز و یک دست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمائید و پس از اینکه کاملا سرخ شد به مواد اضافه کنید و پس از اینکه مواد جوشید حرارت را ملایم کنید تا کم کم سوپ شما جا بیفتد.

 

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا 15 دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

 

وقتی سوپ حاضر شد مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید سپس آبلیمو به سوپ اضافه کرده و پس از 2 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو نمائید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را برای تزئین بهمراه کمی ماست رقیق شده روی سوپ بریزید.

 

نکته ها : در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید ، غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد ، اگر سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید 1 لیوان آب جوش در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 26,225
برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,

سوپ مرغ و برنج خامه ای سوپ نودل و مرغ رژیمی سوپ ذرت و سیب زمینی سوپ قارچ و نودل خامه ای سوپ گوجه فرنگی و نان تست سوپ سیب و کلم بروکلی سوپ رژِیمی چربی سوز

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها