» پیراشکی دونات با سس شکلاتی

چاپ صفحه Translate to English

 

پیراشکی دونات

 

پیراشکی دونات

 

آرد 4 و 1/4 لیوان  .  شیر ولرم 1 لیوان  .  آب ولرم 1/4 لیوان  .  کره 100 گرم

خمیر مایه 4 قاشق چایخوری  .  شکر 3 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 3 عدد

 

سس شکلاتی

 

پودر قند 1 لیوان  .  کره 50 گرم  .  شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان

شکلات تلخ 80 گرم  .  عسل 1 قاشق غذاخوری  .  اسانس وانیل مقداری

 

پیراشکی

 

طرز تهیه : مخمر فوری ، آب ولرم ، شیر ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید ، مواد را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس تخم مرغ ها ، کره ذوب شده ، آرد و بقیه شکر را به مواد اضافه کنید.

 

پس از اضافه کردن مواد را با چنگال مخلوط کنید تا خمیر حالتی چسبنده و نرم پیدا کند سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با حوله گرمی بپوشانید و کاسه را در محیط گرمی به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

 

پیراشکی

 

خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید ، خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا بافت خوبی پیدا کند سپس خمیر با وردنه به ارتفاع 1 سانتیمتر باز کنید.

 

با استفاده از قالب مخصوص دونات یا با کمک لیوان دونات ها را قالب بزنید ، مرکز دونات را نیز قالب بزنید و خارج کنید ( بهترین حالت برای گردی دونات قطر 8 سانتیمتر و برای بخش خالی مرکز دونات قطر 3 سانتیمتر است ).

 

پیراشکی

 

ته سینی کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای قالب زده را روی آن قرار دهید ، روی خمیرها را با پارچه یا سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیرهای دونات استراحت کنند.

 

پس از این مدت زمان داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس دونات ها را داخل روغن بیندازید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود ، پس از سرخ شدن دونات ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

 

پیراشکی

 

سس شکلاتی : کره و شکلات خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و آرام هم بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر یا خامه را اضافه کنید و هم بزنید ( دقت کنید که آب زیر کاسه نجوشد ).

 

در ادامه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند خوب مخلوط شود ، پس از مخلوط شدن تمام مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید ( حرارت کم باشد ) ، مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.

 

پیراشکی

 

پس از سرد شدن سس شکلاتی ، دونات ها را به نوبت داخل سس شکلاتی بزنید ، پس از چند دقیقه که سس شکلاتی روی دونات نشست میتوانید دونات را همراه با شیر یا نوشیدنی دلخواه تان سرو کنید ( میتوانید برای تزیین بیشتر روی سس شکلاتی از ترافل و … استفاده کنید ).

 

بازدید : 106,295 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : کافی شاپ,کلوچه و پن کیک
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


ساعت 2014 گوشواره لاله گوش عینک های جدید گن مردانه ست خياطي همه كاره نيم تنه فرم دهنده MI bra درب كنسرو بازكن برقي بهداشتي زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون
سفيد كننده بدن  حشره كش برقي riddex ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي ساعت و آینه دكوراتيو  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه