» پیراشکی دونات با سس شکلاتی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

پیراشکی دونات

 

پیراشکی دونات

 

آرد 4 و 1/4 لیوان  .  شیر ولرم 1 لیوان  .  آب ولرم 1/4 لیوان  .  کره 100 گرم

خمیر مایه 4 قاشق چایخوری  .  شکر 3 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 3 عدد

 

سس شکلاتی

 

پودر قند 1 لیوان  .  کره 50 گرم  .  شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان

شکلات تلخ 80 گرم  .  عسل 1 قاشق غذاخوری  .  اسانس وانیل مقداری

 

پیراشکی

 

طرز تهیه : مخمر فوری ، آب ولرم ، شیر ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید ، مواد را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس تخم مرغ ها ، کره ذوب شده ، آرد و بقیه شکر را به مواد اضافه کنید.

 

پس از اضافه کردن مواد را با چنگال مخلوط کنید تا خمیر حالتی چسبنده و نرم پیدا کند سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با حوله گرمی بپوشانید و کاسه را در محیط گرمی به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

 

پیراشکی

 

خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید ، خمیر را 5 دقیقه ورز دهید تا بافت خوبی پیدا کند سپس خمیر با وردنه به ارتفاع 1 سانتیمتر باز کنید.

 

با استفاده از قالب مخصوص دونات یا با کمک لیوان دونات ها را قالب بزنید ، مرکز دونات را نیز قالب بزنید و خارج کنید ( بهترین حالت برای گردی دونات قطر 8 سانتیمتر و برای بخش خالی مرکز دونات قطر 3 سانتیمتر است ).

 

پیراشکی

 

ته سینی کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای قالب زده را روی آن قرار دهید ، روی خمیرها را با پارچه یا سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیرهای دونات استراحت کنند.

 

پس از این مدت زمان داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس دونات ها را داخل روغن بیندازید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود ، پس از سرخ شدن دونات ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

 

پیراشکی

 

سس شکلاتی : کره و شکلات خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و آرام هم بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر یا خامه را اضافه کنید و هم بزنید ( دقت کنید که آب زیر کاسه نجوشد ).

 

در ادامه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند خوب مخلوط شود ، پس از مخلوط شدن تمام مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید ( حرارت کم باشد ) ، مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.

 

پیراشکی

 

پس از سرد شدن سس شکلاتی ، دونات ها را به نوبت داخل سس شکلاتی بزنید ، پس از چند دقیقه که سس شکلاتی روی دونات نشست میتوانید دونات را همراه با شیر یا نوشیدنی دلخواه تان سرو کنید ( میتوانید برای تزیین بیشتر روی سس شکلاتی از ترافل و … استفاده کنید ).

 

بازدید : 139,222 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : کافی شاپ,کلوچه و پن کیک
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


حراجی فروشگاه
سفيد كننده بدن  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه