جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

ناگت مرغ با سس ناگت

 

ناگت مرغ

 

سینه مرغ 500 گرم  .  پیاز 1 عدد  .   پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم  .  جعفری مقداری

سیر 5 حبه  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  . آرد سوخاری به مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

 

ناگت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

ناگت

 

مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

 

ناگت

 

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 41,629
برچسب‌ها, , , , , ,
بال مرغ کبابی با سس باربیکیو سوپ مرغ و برنج خامه ای بال مرغ کبابی با سس پرتقال سوپ نودل و مرغ رژیمی کباب مرغ تابه ای با طعم آویشن اسکون مرغ پنیری اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات
چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها