جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

ناگت مرغ با سس ناگت

 

ناگت مرغ

 

سینه مرغ 4 عدد  .  پیاز 1 عدد  .   پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان  .  جعفری خرد شده مقداری

سیر 5 حبه  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  . آرد سوخاری به مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

 

ناگت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن خرد کنید سپس با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید و 1 ساعت داخل ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 

ناگت

 

مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

 

ناگت

 

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 49,350
برچسب‌ها, , , , , , , ,

خورش کدو و بادمجان با مرغ ناگت مرغ و سبزیجات مدل های تزیین تخم مرغ پخته – 2

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها