» ناگت مرغ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

ناگت مرغ با سس ناگت

 

ناگت مرغ

 

سینه مرغ 500 گرم  .  پیاز 1 عدد  .   پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم  .  جعفری مقداری

سیر 5 حبه  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  . آرد سوخاری به مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

 

ناگت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

ناگت

 

مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

 

ناگت

 

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید.

 

بازدید : 32,586 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای گوشتی
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


درب كنسرو بازكن برقي چاقوي همه كاره counter pro درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره بالش كودك پيلوپت
 قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك قالب جادويي ساعت و آینه دكوراتيو حشره كش برقي riddex رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي جارو برقي فندكي ماشين  انگشتر زيپ
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق شال و مانتو عینک های مد روز ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه