» ناگت مرغ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

ناگت مرغ با سس ناگت

 

ناگت مرغ

 

سینه مرغ 500 گرم  .  پیاز 1 عدد  .   پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم  .  جعفری مقداری

سیر 5 حبه  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  . آرد سوخاری به مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

 

ناگت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

ناگت

 

مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

 

ناگت

 

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید.

 

بازدید : 40,440 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای گوشتی
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


تخم مرغ پز ويژه سرخ کن و سبد میوه تمام استیل اصل چرخ گوشت دستي خانگي خرد كن دستي آشپزخانه slap chop اسپري مركبات سير خردكن پوست كن آناناس چاقوی نانو خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات آبميوه گيري پرو جويسر
بالش توتال پيلو نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت كاسيو زمين شوي سطل دار Spin-Go كيف لوازم صندوق عقب خودرو فانوس چندكاره مسافرتي LED ماساژور دلفيني جا لوازم آرايشي glam caddy دستگاه بافت مو
لوبياي جادويي چاي لاغري گوشواره لاله گوشي شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي توپ نرم کننده لباس قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك