خرید وی پی ان اپل خرید vpn برای کامپیوتر خرید vpn برای mobile خرید vpn آیفون
غذای گوشتی | ناگت مرغ - طرز تهیه ناگت مرغ همراه با سس مخصوص

» ناگت مرغ

Translate to Englishپرینت مطلب

 

ناگت مرغ با سس ناگت

 

ناگت مرغ

 

سینه مرغ 500 گرم  .  پیاز 1 عدد  .   پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم  .  جعفری مقداری

سیر 5 حبه  .  نمک و فلفل به مقدار لازم  . آرد سوخاری به مقدار لازم  .  روغن برای سرخ کردن

 

ناگت

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را پس از شستن با مقداری جعفری ، سیرها و پیاز چرخ کنید سپس نمک و فلفل بزنید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

ناگت

 

مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید سپس مواد را به تکه های مساوی تقسیم کنید ، تکه ها را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

 

ناگت

 

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست ، بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید.

 

بازدید : 36,392 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای گوشتی
برچسب : ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاي لاغري قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن چاي جنسينگ چسب لاغري slim patch ست خياطي همه كاره قلم لكه گير لباس
مقنعه و شال تي شرت ويژه ماه محرم مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن ساعت عينك حشره كش برقي riddex
لوبياي جادويي ساعت ديواري گلدماسك خاويار لاك ابرو شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي
بالاي صفحه