جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
راهنمای رستوران های تهران فروش پوشاک برند



 

پلو ماش

 

ماش پلو

 

ماش 1 لیوان  .  برنج 3 لیوان  .  شوید 3 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم  .  پیاز 1 عدد

 

طرز تهیه : ماش و برنج را جداگانه به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید.

 

ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( ماش پس از پخت باز میشود ) ، پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی برنج بردارید ( حدود 1 لیوان اب کافی میباشد ).

 

برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند سپس آبکشی کنید ( باید زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

 

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس ماش پخته را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در آخر نیز نمک و شوید را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل ان مقداری روغن بریزید ، ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، برنج و مخلوط ماش را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند ، کمی حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس حرارت را کم کنید و کره آب شده و 1 لیوان آب ماش را روی برنج بدهید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.

 

برنج را پس از دم کشیدن در دیس بکشید و با تخم مرغ نیمرو یا تن ماهی یا گوشت چرخ کرده و … سرو کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 34,903
برچسب‌ها, , , , , , ,

عدس پلو با گوشت مخصوص رشته پلو با مرغ رشته پلو با گوشت ته چین گوشت و بادمجان هویج پلو با گوشت هویج پلو با مرغ مدل های تزیین برنج – 5

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها