بستنی اسنیکرز

snickers icecream1

طرز تهیه: برای تهیه پایه بستنی ابتدا شیر، شکر و نمک را در شیر جوش بجوشانید. شیر را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود. شیر را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید و خامه و وانیل را درون آن هم بزنید. مخلوط بستنی را به مدت 4 یا 5 ساعت در فریزر نگهداری کنید.

هنگامی که بستنی را از فریزر بیرون آوردید، آن را در داخل بستنی ساز بریزید و نصف اسنیکرز ها و بادام زمینی های خرد شده را در دقایق آخر درون مخلوط بستنی بریزید و اجازه دهید تا حدودا 5 دقیقه مخلوط شوند.

حالا یک قالب برای بستنی حاضر کنید و کف آن را با سس کارامل بپوشانید. کمی از بادام زمینی و اسنیکرز ها را بریزید و سپس یک لایه بستنی روی آنها قرار دهید. دوباره همین عمل را تکرار کنید و در نهایت کمی از اسنیکرز و بادام زمینی را برای تزیین روی بستنی نگه دارید. به میزان دلخواه از سس شکلات و سس کارامل روی بستنی بریزید و شکلات و بادام باقی مانده را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید!