چاي زنجبيل یکی از نوشیدنی های مورد علاقه منه که توی ماه های پاییز و زمستون به صورت گرم و توی بهار و تابستون با یخ و به صورت سرد استفاده می کنم. چای زنجبیل خواص خیلی زیادی داره که میتونم براتون کاهش کلسترول خون و بهبود ناراحتی های معده رو مثال بزنم. البته چای زنجبیل برای سرماخوردگی هم خوبه. ولی از اون جایی که مضرات چای زنجبیل به دلیل مصرف زیاد اون ممکنه مشکلاتی به همراه بیاره پس توصیه میکنم از مصرف زیادش پرهیز کنین و خصوصا در دوران بارداری یا بیماری حتما با پزشک متخصص مشورت کنین. من از اون جایی که یه کم عجولم، دوست دارم چاي زنجبيل زودتر دم بکشه. پس اون رو با یه روش سریع و فوری آماده می کنم. و قصد دارم توی این مطلب همین روش رو بهتون آموزش بدم. اما اگه میخواین از چای لیمو و زنجبیل برای لاغری و چربی سوزی استفاده کنین، اون یه نکات دیگه ای داره که قبلا به طور مفصل آموزش دادیم. خب... اگه برای سوال " چگونه چای زنجبیل درست کنیم " دنبال جواب میگردین، ازتون دعوت می کنم با من همراه بشین که با هم یه چاي زنجبيل داغ و دوست داشتنی تهیه کنیم!  

طرز تهیه چای زنجبیل

  1- برای تهیه این چای خوش طعم یک زنجبیل تازه را پوست بگیرید. اگر دوست دارید طعم چای غلیظ باشد، برای دو فنجان چای از یک برش 2.5 سانتی متری استفاده کنید. اما اگر ترجیح می دهید چای شما طعم ملایم تری داشته باشد، از زنجبیل کمتری استفاده کنید.   رنده کردن زنجبیل   2- حالا زنجبیل را رنده کرده و داخل لیوان دمنوش ساز (یا فرنچ پرس) بریزید.   ریختن زنجبیل در لیوان   3- پوست یک لیموی تازه را تمیز بشویید. سپس آن را برش های نازک بزنید. نیازی به جدا کردن هسته های لیمو نیست. چون صافی لیوان مانع ورود هسته ها به چای می شود.   خرد کردن لیمو   4- حالا لیموها را به زنجبیل رنده شده اضافه کنید. سپس عسل را روی آن ها بریزید. 5- در این مرحله از تهیه چای زنجبیل باید دو پیمانه آب جوش را به لیوان اضافه کنید. اگر از کتری برقی استفاده می کنید باید کتری روی دمای 100 درجه سانتی گراد باشد. اما اگر روی اجاق گاز آب را گرم می کنید، صبر کنید تا کاملا به نقطه جوش برسد و بعد آن را در لیوان بریزید. 6- حالا 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی به خورد هم برود و چای دم بکشد.   دم کشیدن چای زنجبیل   7- صافی را جلوی چای بگیرید و آن را به لیوان یا ماگ مورد نظرتان برای سرو منتقل کنید. چای را گرم سرو کنید. نوش جان.   سرو چای زنجبیل  

نکات کلیدی تهیه چای زنجبیل

- دستور تهیه این چای فوق العاده از سایت ohhowcivilized ترجمه شده است. - استفاده از لیمو در این چای اختیاری است. در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید. - عسل در این چای باعث محافظت از گلو شده و شیرینی دلچسبی به چای می دهد. به جای عسل میتوانید از شربت افرا استفاده کنید. - روش دیگر برای تهیه چای زنجبیل و لیمو این است که زنجبیل را پوست گرفته، برش داده و با سه پیمانه آب بپزید. برای پخت زنجبیل به 25 الی 30 دقیقه زمان احتیاج است. سپس زنجبیل را از آب جدا کرده و بعد بقیه مراحل را مانند دستور بالا تکرار کنید. - این چای را میتوانید به صورت سرد سرو کنید. برای طعم دهی بیشتر آن را با نعنا تهیه کنید. برای این کار ابتدا زنجبیل را پوست بگیرید و یک مکعب یک سانتی متری از آن ببرید.. ده دقیقه با 500 میلی لیتر آب جوش بپزید. سپس در یک لیوان بریزید و به آن یک مشت برگ نعنا تازه یا دمنوش کیسه ای نعنا اضافه کنید. در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. یا روی آن یخ بریزید و نوش جان نمایید. - چای زنجبیل و دارچین نوع دیگری از این چای محبوب است. برای تهیه آن کافی است که یک دوم قاشق چایخوری دارچین به آن اضافه کنید. - هم چنین به این چای میتوانید فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل چای کیسه ای سیاه و یا دو قاشق غذاخوری شیر بیفزایید. برای داشتن طعم بهتر میتوانید این زنجبیل را در آب جوش بجوشانید و در همان حین ادویه ها را اضافه کنید.