چاي زنجبيل یکی از نوشیدنی های مورد علاقه منه که توی ماه های پاییز و زمستون به صورت گرم و توی بهار و تابستون با یخ و به صورت سرد استفاده می کنم. چای زنجبیل خواص خیلی زیادی داره که میتونم براتون کاهش کلسترول خون و بهبود ناراحتی های معده رو مثال بزنم. البته چای زنجبیل برای سرماخوردگی هم خوبه. ولی از اون جایی که مضرات چای زنجبیل به دلیل مصرف زیاد اون ممکنه مشکلاتی به همراه بیاره پس توصیه میکنم از مصرف زیادش پرهیز کنین و خصوصا در دوران بارداری یا بیماری حتما با پزشک متخصص مشورت کنین. من از اون جایی که یه کم عجولم، دوست دارم چاي زنجبيل زودتر دم بکشه. پس اون رو با یه روش سریع و فوری آماده می کنم. و قصد دارم توی این مطلب همین روش رو بهتون آموزش بدم. اما اگه میخواین از چای لیمو و زنجبیل برای لاغری و چربی سوزی استفاده کنین، اون یه نکات دیگه ای داره که قبلا به طور مفصل آموزش دادیم. خب... اگه برای سوال " چگونه چای زنجبیل درست کنیم " دنبال جواب میگردین، ازتون دعوت می کنم با من همراه بشین که با هم یه چاي زنجبيل داغ و دوست داشتنی تهیه کنیم!
چای زنجبیل
چاي زنجبيل یکی از نوشیدنی های مورد علاقه منه که توی ماه های پاییز و زمستون به صورت گرم و توی بهار و تابستون با یخ و به صورت سرد استفاده می کنم. چای زنجبیل خواص خیلی زیادی داره که میتونم براتون کاهش کلسترول خون و بهبود ناراحتی های معده رو مثال بزنم. البته چای زنجبیل برای سرماخوردگی هم خوبه. ولی از اون جایی که مضرات چای زنجبیل به دلیل مصرف زیاد اون ممکنه مشکلاتی به همراه بیاره پس توصیه میکنم از مصرف زیادش پرهیز کنین و خصوصا در دوران بارداری یا بیماری حتما با پزشک متخصص مشورت کنین. من از اون جایی که یه کم عجولم، دوست دارم چاي زنجبيل زودتر دم بکشه. پس اون رو با یه روش سریع و فوری آماده می کنم. و قصد دارم توی این مطلب همین روش رو بهتون آموزش بدم. اما اگه میخواین از چای لیمو و زنجبیل برای لاغری و چربی سوزی استفاده کنین، اون یه نکات دیگه ای داره که قبلا به طور مفصل آموزش دادیم. خب... اگه برای سوال " چگونه چای زنجبیل درست کنیم " دنبال جواب میگردین، ازتون دعوت می کنم با من همراه بشین که با هم یه چاي زنجبيل داغ و دوست داشتنی تهیه کنیم!
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
عسل با آبجوش نه تنها خواص عسل از بین میره تولید سم هم میکنه
نه فقط این دمنوش بلکه همه لیست فوق العاده ست و خیلی هم خوب و روان آموزش داده شده. دست مریزاد. مرسی ازتون
نوش جان دوست عزیزم! 🙂