ویژگی کیک های میوه ای و کیک هایی که با سبزیجات و سیفیجات تهیه میشوند این است که معمولا رنگ و آب زیبایی دارند بدون این که در آنها از رنگ های خوراکی مصنوعی استفاده شده باشد. بنابر این سالم هم هستند. از این دسته میتوان به کیک اسفناج، کیک هویج، کیک آناناس و کیک لبو اشاره کرد. اما بعضی از این مواد طبیعی علاوه بر زیبایی میتوانند طعم خوبی هم به کیک بدهند. کیک هویج و آناناس یکی از این کیک هاست. هویج و آناناس به همراه هم طعمی عالی به کیک میدهند و در ضمن رنگ آنها هم زیبایی کیک شما را دو چندان میکند.

طرز تهیه کیک هویج و آناناس

مرحله اول:

فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید و هم بزنید.

c-p-cake

مرحله دوم:

هویج رنده شده، آناناس و گردو و پودر نارگیل را به مایع کیک اضافه کنید.

c-p-cake2

مرحله سوم:

مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید.

مرحله چهارم:

برای تهیه ی روکش کیک هویج و آناناس، پنیر خامه ای و کره را هم بزنید و سپس پودر  قند را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا پفکی شود. پس از بیرون آوردن کیک از فر بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند و به خوبی خنک شود. سپس آن را با کرم خامه ای به دلخواه تزئین کنید.

نکته:

- در تهیه کیک هویج و آناناس میتوانید هویج را ریز یا درشت رنده کنید. این بستگی به سلیقه شما دارد. اما در صورتی که ریز رنده کنید احتمالا چیزی از آن بعد از پخت در کیک دیده نخواهد شد.

- میتوانید پس از خامه کشی از مقداری مغز گردو یا مغزهای دیگر مثل پرک بادام هم استفاده کنید.