با نزدیک شدن به شب یلدا خیلی از ما فکر درست کردن دسر ها و تنقلات خوشمزه و جدید میافتیم که سفره شب چله را به زیباترین شکل تزیین کنیم. با خوراکی های خانگی و دسر شب یلدا از مهمانانمون پذیرایی کنیم و با انجام بازی های مختلف، طولانی ترین شب سال را برای خودمون و مهمانانمون به یک شب خاطره انگیز تبدیل کنیم. این فصل  بارونی فرصت مناسبی برای درست کردن شیرینی ها و غذا های مختلف با میوه به هست. اگر دنبال غذاهای خوشمزه با به هستید به شما پیشنهاد میکنیم خورش به قورمه و خورش به آلو با مرغ رو امتحان کنید. اما اگر دوست دارید این میوه را به شکل  مربا میل کنید سری به دستور طرز تهیه مربا به خوشمزه در سایت ایران کوک بزنید. برای درست کردن به به شکل  دسر و شیرینی میتوانید باسلوق میوه ای به را امتحان کنید که طعم و رنگ بسیار خوبی دارد و گزینه مناسبی برای منوی شب یلداست فقط باید از یک یا دو روز قبل برای درست کردن این دسر اقدام کنید چون برای آماده شدن نیاز به یک شب استراحت دارد. در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله روش پخت این دسر خوشمزه ژله ای را آموزش ببینید.

 طرز تهیه باسلوق میوه ای با به

مرحله اول:

به را بشویید، پوست بکنید و چهارقاچ کنید. به های خرد شده را همراه با 1/4 فنجان آب و 1/4 فنجان آب لیمو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82-%d8%a8%d9%87

مرحله دوم:

زمانیکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید. میوه های به را بپزید تا زمانیکه کاملا نرم و شبیه پوره شوند.

%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82

مرحله سوم:

به های نرم شده را با استفاده از همزن برقی یا دستی کاملا له کنید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود. راه دیگر آنست که پوره به را داخل صافی ریزی بریزید تا تفاله های آن جدا شود.

%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82

مرحله چهارم:

به ازای هر 1 فنجان پوره 1 فنجان شکر داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. پوره به را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و پوره غلیظ و چسبناک شود. رنگ پوره در این مرحله کم کم قرمز رنگ می شود.

%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82-%d8%a8%d8%a7-%d8%a8%d9%87

مرحله پنجم:

پوره به را تا زمانی حرارت دهید که وقتی یک قاشق چوبی داخل آن می کشید رد قاشق باقی بماند و مایه باسلوق کاملا غلیظ شده باشد. رسیدن به این مرحله ممکن است تا 2 ساعت طول بکشد. در یک سینی کاغذ روغنی بیندازید و مایه باسلوق را بصورت داغ روی کاغذ بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی مایه قرار دهید و به آرامی با دست فشار دهید تا باسلوق پخش و مسطح شود. مایه باسلوق در این مرحله داغ است پس مراقب دست خود باشید!

%d9%85%db%8c%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87

مرحله ششم:

اجازه دهید باسلوق به یک شب در دمای محیط بماند تا خنک شود. سپس کاغذ روغنی بالایی را از روی باسلوق بردارید. سینی را روی سطح کار برگردانید و کاغذ زیری را نیز جدا کنید. با چاقو باسلوق میوه ای را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید. حدود  36 تکه باسلوق خواهید داشت. تکه های باسلوق را روی یک کاغذ روغنی تمیز قرار دهید. اجازه دهید کاملا خشک شود. هرازچندگاهی باسلوق ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز خشک شود.

%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82-%d8%a8%d9%87%db%8c

مرحله آخر:

زمانی که باسلوق های میوه ای کاملا خشک شدند آن ها را در شکر دانه زیر بغلطانید و داخل کاغذ مخصوص قرار دهید.

%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%82-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d8%ba%d8%b0-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5

نکات کلیدی تهیه باسلوق میوه ای با به:

-با این دستور حدود 36  باسلوق میوه ای با به خواهید داشت. البته این تعداد بسته به ضخامت باسلوق و برش شما می تواند کمتر با بیشتر شود.

-باسلوق به را در ظرف دربسته تا 6 ماه می توانید نگهداری کنید.