خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
ترفندهای آشپزی | خلال پوست پرتقال - آموزش تهیه خلال پوست پرتقال عالی

» آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

Translate to Englishپرینت مطلب

 

خلال پرتقال

 

خلال پوست پرتقال

 

خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، تزیین برنج ، طعم دار کردن کیک و شیرینی و … کاربرد دارد ، با استفاده از این آموزش خلال پوست پرتقالی خوشرنگی تهیه کنید و تلخی پوست پرتقال را نیز بگیرید.

 

 خلال پرتقال

 

پوست پرتقال را از گوشت ان جدا کنید ، سعی کنید تا جایی که امکان دارد سفیدی بر روی پوست باقی نماند ، پوست پرتقال را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ؛ داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

خلال های پوست پرتقال را در اب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه صبر کنید سپس با اب سرد ابکشی کنید ، مراحل جوشاندن و آبکشی را 2 بار دیگر تکرار  کنید تا تلخی پوست پرتقال کامل گرفته شود سپس کناری قرار دهید تا خشک شود.

 

بازدید : 17,828 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : ترفندهای آشپزی
برچسب : ، ، ، ، ،
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


ادكلن زنانه چنس شانل ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات تخم‌مرغ پز مدل سوسیس كيسه پخت سيب زمينی در ماکروفر مونوپاد ماساژور دلفيني
چاي لاغري كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra ساعت قالب فانتزي تخم مرغ آسان نوش قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك قلم لكه گير لباس
لاك ابرو انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه