بستنی سیب و دارچین

AppleCinnamonIceCream1

طرز تهیه: یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن خامه، شیر، شکر، وانیل، نمک و 1 قاشق دارچین حاضر کنید. به کمک همزن برقی مواد را  خوب بزنید. ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

در همین حین، سیبها را پوست کنده و هسته گیری کنید. هر کدام از آنها را به 8 قسمت تقسیم کنید. کره را در تابه ای آب کنید و سیب‌ها را در آن بیندازید. دارچین و شکر و گردو را روی سیب‌ها بپاشید و تا نرم شدن آنها را تفت دهید.

سیب‌ها را به ظرفی انتقال دهید و روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

AppleCinnamonIceCream2

کرم خامه را بیرون بیاورید و در بستنی ساز بریزید و بر اساس نحوه ی استفاده از دستگاه بستنی کاملا پفکی و یخ زده درست کنید. تقریبا چند دقیقه قبل از بستن بستنی، مخلوط سیب را به آن اضافه کنید.

در مرحله ی آخر بستنی را به ظرفی منتقل کنید. و به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید.