سالاد سیب زمینی و نخود فرنگی

سالاد سیب زمینی

طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید. سیب زمینی های پخته را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس کناری قرار دهید تا خنک شود ؛ هویج را رنده کنید و به همراه نخود فرنگی پخته یا کنسروی به سیب زمینی ها خرد شده اضافه نمایید.

داخل کاسه ای ماست ، سس مایونز ، روغن زیتون یا مایع ، آبلیمو ، سس گوجه فرنگی ، مقداری شوید و نمک اضافه کنید. خوب بزنید تا سس یکدست شود. سپس این سس را به سالاد اضافه و با چنگال مخلوط کنید.

سالاد سیب زمینی

خیار را به صورت نوارهای بسیار باریک برش بزنید. خیارها را داخل قالب یا ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید. سالاد را روی خیارها بریزید و با فشار قاشق خوب پرس کنید. ظرف سالاد را به مدت 3 - 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( دقت کنید که اگر سالاد بیش از این مقدار در یخچال بماند اب خواهد انداخت ).

برای سرو با دقت ظرف را داخل دیس برگردانید. روی سالاد را با سس و ... تزیین و سپس سرو کنید ( استفاده از خیار اختیاری است و میتوانید با ذرت ، گوجه فرنگی ، سبزیجات خرد شده و ... برای تزیین به این شکل هم استفاده کنید ).