جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »فست فود » پیتزا و خمیر پیتزا » پیتزای تابه ای ( بدون فر )


 

پیتزا

 

پیتزا تابه ای

 

آرد 2 لیوان  .  ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  خمیر مایه 1 قاشق چایخوری  .  نمک مقداری

روغن 2 قاشق غذاخوری  .  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم

 

پیتزا

 

طرز تهیه : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس آرد ، ماست ، تخم مرغ ، کمی نمک و روغن را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.

 

خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خمیر استراحت کند ، پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک نمایید ( تقسیم خمیر به سایز تابه بستگی دارد ).

 

پیتزا

 

ته تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را ته تابه خوب پهن نمائید.

 

رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).

 

پیتزا

 

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود 20 دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : این دستور یکی از راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 76,423
برچسب‌ها, , , , , , ,

خمیر نان جادویی اسکون مرغ پنیری پیتزا سبزیجات بدون پنیر پیتزا لقمه ای پیتزای مرغ با سس پنیر پیتزای مخلوط آموزش خمیر پیتزا ایتالیایی

ست پنج کاره حمام
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها