شیرینی بیسکوییتی شکلاتی
آرد 2 و 2/3 لیوان . پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری . پودر قند 2/3 لیوان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد
کره 120 گرم . ماست 1/3 لیوان . خامه 3/4 لیوان . شکلات چیپسی 1 لیوان
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تمام مواد خشک ( آرد ، پودر قند ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر کاکائو ، شکلات چیپسی ) را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
کره سرد و سفت را از یخچال خارج کنید و با چاقو به شکل مکعب های کوچک برش بزنید ، تکه های کره را به مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشتان دست کره را به آرامی مخلوط کنید تا زمانی که مایه شیرینی بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( نیازی به ورز دادن یا فشار زیادی نیست ).
ماست ، خامه و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس کم کم این مواد را به مایه شیرینی اضافه نمایید.
پس از اینکه مایه شیرینی اماده شد به مدت 15 - 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و خودش را بگیرد ( در صورت تمایل میتوانید مایه شیرینی را داخل کیسه فریزر بریزید و به شکل رول حالت دهید و در یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن با چاقو به شکل سکه ای برش بزنید ).
ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید ( اگر از روش رول کردن استفاده کرده اید شیرینی را با فاصله در کنار هم قرار دهید ).
سینی را داخل فری که گرم شده است به مدت 10 - 12 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از سینی یا کاغذ روغنی جدا کنید ، شیرینی های شکلاتی را در ظرف قرار دهید و به همراه شیر یا قهوه سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
اگه ميشه لطف كنين يكم سريع جواب بدين من يكم عجله دارم
ممنون
ميشه لطفا بگين اين شيريني واسه چند نفره؟
سلام و.خسته نباشید بابت سایت فوق العادل ای که دارید.من از هر کدوم از دستورات شیرینی و کیک همتون که استفاده کردم واقعا عالی شدن.بازم ممنون که بدون هزینه این مطالب رو در اختیار عموم قرار دادید.
سلام
خامه ای که گفته شده چه نوع خامه اس؟؟ خامه صبحانه ؟؟
وای که دلم چه قد از این شیرینی ها میخوام
مهمون داریم از اینا درس میکنم برای مدرسه ی دخترمم هم ازینا میذ
ارم بخوره دستت درد نکنه
سلام واقعا سایت باحالی دارید ممنون 🙂
نیلوفرجان شیرینی بیسکویتی شکلاتی انقدر سفت بود که نمیشه بهم زد
ناهید جان شاید مقدار آردت زیاد بوده و گرنه میتونی بدون مشکل مخلوط کنی عزیزم 🙂
دست تون درد نکنه
خواهش میکنم 🙂
سلام. میشه بجای پودر کاکائو از شکر قهوه ای هم استفاده کرده… طعم این شیرینی فوق العاده است…
ندای عزیز میتونی از شکر قهوه ای هم استفاده کنی ، مشکلی نیست 🙂