بیسکوییت شکلاتی

شیرینی بیسکوییتی شکلاتی

آرد 2 و 2/3 لیوان  .  پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری  .  پودر قند 2/3 لیوان

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری  .  بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  زرده تخم مرغ 2 عدد

کره 120 گرم  .  ماست 1/3 لیوان  .  خامه 3/4 لیوان  .  شکلات چیپسی 1 لیوان

بیسکوییت شکلاتی

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تمام مواد خشک ( آرد ، پودر قند ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر کاکائو ، شکلات چیپسی ) را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق مخلوط کنید.

کره سرد و سفت را از یخچال خارج کنید و با چاقو به شکل مکعب های کوچک برش بزنید ، تکه های کره را به مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشتان دست کره را به آرامی مخلوط کنید تا زمانی که مایه شیرینی بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( نیازی به ورز دادن یا فشار زیادی نیست ).

بیسکوییت شکلاتی

ماست ، خامه و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس کم کم این مواد را به مایه شیرینی اضافه نمایید.

پس از اینکه مایه شیرینی اماده شد به مدت 15 - 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و خودش را بگیرد ( در صورت تمایل میتوانید مایه شیرینی را داخل کیسه فریزر بریزید و به شکل رول حالت دهید و در یخچال قرار دهید و پس از سرد شدن با چاقو به شکل سکه ای برش بزنید ).

بیسکوییت شکلاتی

ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید ( اگر از روش رول کردن استفاده کرده اید شیرینی را با فاصله در کنار هم قرار دهید ).

سینی را داخل فری که گرم شده است به مدت 10 - 12 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از سینی یا کاغذ روغنی جدا کنید ، شیرینی های شکلاتی را در ظرف قرار دهید و به همراه شیر یا قهوه سرو کنید.