سالاد گل کلم و انار

  سالاد گل کلم و انار با ترکیبات فوق العاده ای که دارد سالادی بسیار مناسب و خوش طعم برای فصل پاییز و زمستان است. ترکیب سرخی دانه های انار و سفیدی کلم رنگ آمیزی زیبایی بوجود می آورد که چشم هر بیننده ای را محصور می کند. در این سالاد تنها از روغن زیتون و آب میوه تازه استفاده شده و از سس های مضر خبری نیست. همچنین سیاه دانه موجود در این سالاد آن را به میان وعده ای سبک و مقوی تبدیل می کند. از خواص بیشمار سیاه دانه می توان به کاهش وزن ، برطرف کننده تب، درمان دردهای شکمی، بهبود جوش و شفاف کردن پوست و ... اشاره کرد.   طرز تهیه: گل کلم را بشویید و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. برگ نعنا، جعفری تازه و پیازچه را نیز ریز خرد کنید. در یک کاسه رنده پوست لیمو، آب لیمو و آب پرتقال را مخلوط کنید. گل کلم های خرد شده، دانه های انار، نعنا خرد شده، جعفری خرد شده و پیازچه را نیز اضافه کنید. سیاه دانه و روغن زیتون را نیز به سالاد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. با کمی نمک سالاد را مزه دار کنید و بعد این سالاد خوشمزه و خوشرنگ را نوش جان کنید.   نکته: بجای گل کلم می توانید از کلم سفید نیز استفاده کنید.