مرغ سوخاری

مرغ سوخاری با سس پرتقال

سینه مرغ 3 عدد  .  ماست 1/2 لیوان  .  آب پرتقال 1 لیوان  .  سس سویا 2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری 1 لیوان  .  کنجد 2 قاشق غذاخوری  .  کره 1 قاشق غذاخوری  .  سرکه 1 قاشق چایخوری

مرغ سوخاری

طرز تهیه : آرد سوخاری را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند ، کنجد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید و کره ، نمک و فلفل اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرغ سوخاری

داخل کاسه ای ماست ، نصف اب پرتقال ، 1 قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس سینه های مرغ خرد شده را داخل سس قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 پس از مدت زمان لازم ، سینه های مرغ مزه دار شده را داخل آرد سوخاری بو داده شده بزنید ، مرغ را با دست خوب روی آرد فشار دهید تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.

مرغ سوخاری

سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند.

برای تهیه سس پرتقال باقی مانده آب پرتقال ، سرکه ، 1 قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس همراه با مرغ سوخاری سرو نمایید.