جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » پاناکوتا با سس میوه


 

پاناکوتا با سس میوه ای

 

دسر پاناکوتا با سس میوه

 

خامه ساده 500 گرم  .  شیر 1 و 1/2 لیوان  .  میوه 1 لیوان  .  پودر قند 2 قاشق غذاخوری

شکر 1/2 لیوان  .  پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

 

پاناکوتا با سس میوه

 

طرز تهیه : برای درست کردن مایه خامه‌ای پاناکوتا ، شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند.

 

شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند ( دقت کنید که مایه شما نجوشد ، اگر مایه شما به حد جوش رسید باید ان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید ).

 

پاناکوتا با سس میوه

 

پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط نمائید سپس مایه را از یک صافی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی که حل نشده است روی صافی باقی بماند و مایه‌ای صاف و یکدست داشته باشید.

 

پس از اتمام کار مایه پاناکوتا را درون ظرف یا لیوان سرو بریزید و داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا خنک و سفت شود.

 

پاناکوتا با سس میوه

 

طرز تهیه سس میوه : 1 لیوان میوه یخ زده را با 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.

 

نکته ها : میتوانید به جای سس میوه از ژله روی پاناکوتا استفاده کنید ، از میوه های مختلفی میتوان در تهیه و تزئین این دسر خوشمزه استفاده کرد ، میتوانید از شاه توت ، توت فرنگی ، تمشک ، میوه های فصل و … استفاده کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 73,024
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , ,

دسر میوه و ماست کیک دسر موکا و شکلات پاناکوتا وانیلی با سس انبه

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها