» پاناکوتا با سس میوه

Translate to Englishپرینت مطلب

 

پاناکوتا با سس میوه ای

 

دسر پاناکوتا با سس میوه

 

خامه ساده 500 گرم  .  شیر 1 و نیم لیوان  .  میوه 1 لیوان

شکر نصف لیوان  .  پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری  .  وانیل نصف قاشق چایخوری

 

پاناکوتا با سس میوه

 

 پاناکوتا دسری خوشمزه است که از خامه و میوه تهیه میشود و در هر فصل از سال میتوان از ژله یا میوه‌های مربوط به همان فصل استفاده کرد.

 

طرز تهیه : برای درست کردن مایه خامه‌ای پاناکوتا ، شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند.

 

پاناکوتا با سس میوه

 

شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند ( دقت کنید که مایه شما نجوشد ، اگر مایه شما به حد جوش رسید باید ان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید ).

 

پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط نمائید سپس مایه را از یک صافی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی که حل نشده است روی صافی باقی بماند و مایه‌ای صاف و یکدست داشته باشید ، پس از اتمام کار مایه را درون ظرف های مورد نظرتان بریزد و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.

 

پاناکوتا با سس میوه

 

طرز تهیه سس میوه : 1 لیوان میوه یخ زده را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.

 

نکته ها : میتوانید به جای سس میوه از ژله روی پاناکوتا استفاده کنید ، از میوه های مختلفی میتوان در تهیه و تزئین این دسر خوشمزه استفاده کرد ، میتوانید از شاه توت ، توت فرنگی ، تمشک ، میوه های فصل و … استفاده کنید.

 

بازدید : 53,073 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : دسر
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


حراجی فروشگاه
سفيد كننده بدن  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه