اکثر خورش های ایرانی بخشی از ترشی و طعم عالی خود را مدیون لیمو عمانی هستند. این لیموهای خشک شده به صورت کامل یا پودر شده به خورش هایی مثل قورمه سبزی یا قیمه اضافه میشوند طعم و عطری فوق العاده به آنها میدهند. تهیه لیمو عمانی در منزل کار ساده ای است. فقط باید به یک محل آفتاب گیر برای خشک کردن لیمو ترش دسترسی داشته باشید. طرز تهیه لیمو عمانی خانگی را در ادامه ببینید.

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

مرحله اول:

لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.

مرحله دوم:

درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.

 ابتدا، دلیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.

 بعد از آن  لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.

مرحله سوم:

پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.