جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

کیک فنجانی انار و پرتقال

 

کاپ کیک انار

 

آرد 2 و نیم لیوان  .  شکر 1 و 3/4 لیوان  .  کره 2 قاشق غذاخوری  . دانه انار 1 لیوان  .  شیر 1 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 4 عدد  .  روغن مایع 3/4 لیوان  .  اسانس وانیل مقداری

 

کاپ کیک

 

طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند ، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).

 

کاپ کیک

 

پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود ، داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.

 

کاپ کیک

 

پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و دانه های انار تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای تزیین کاپ کیک ها از هر ماده دیگری که دوست دارید استفاده کنید ).

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 22,347
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

کیک ژله ای کیک مرنگ میوه ای کیک هویج و گردو و انبه مافین موز و سیب کاپ کیک قرمز در مایکروفر کیک قرمز با کرم خامه ای کیک خیس شکلاتی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها