جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » خورش » خورش کرفس با گوشت


 

خورشت

 

خورشت کرفس

 

پیاز 2 عدد . گوشت خورشتی 300 گرم . کرفس 500 گرم . برگ کرفس 100 گرم . لیموعمانی 3 عدد

نعناع تازه 20 گرم . جعفری تازه 80 گرم . رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقدار لازم

 

khoresht karafs

 

طرز تهیه : کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ؛ برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

 

khoresht karafs 

 

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

 

khoresht karafs

 

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

 

نکته ها : چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

 

میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 152,869
برچسب‌ها, , , , , , , , ,

خورش قیمه بادمجان خورش ازگیل ژاپنی خورش آلو و هویج

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها