ساندویچ یا اسنک تن ماهی را میتوانید به راحتی با نان تست، تن ماهی و سبزیجات دلخواه تهیه کنید. استفاده از پنیر اختیاری است.

طرز تهیه اسنک تن ماهی

1- کمی روغن زیتون ته سینی فر یا ته ماهیتابه بریزید و 4 عدد نان تست را روی سینی فر یا داخل ماهیتابه بگذارید.

2- روی نان ها را با مواد (تن ماهی، گوجه فرنگی خرد شده، پنیر رنده شده، برگ ریحان خرد شده) پر کنید و 4 عدد نان باقی مانده را روی نان ها قرار دهید (با 8 نان تست 4 اسنک خواهید داشت).

3- سینی را داخل فر با کمترین دما قرار دهید ( یا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ). پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید و طرف دیگر را نیز برشته کنید. از ساندویچ ساز هم میتوانید استفاده کنید.

4- پنیر نیز همزمان با تست کردن نان ذوب خواهد شد. پس از آماده شدن اسنک ها را در ظرف بگذارید و به صورت مثلثی برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.

نکته :

تن ماهی را پیش از مصرف حتما بجوشانید.

از تکه های کباب شده ماهی سالمون نیز میتوانید برای تهیه این اسنک خوشمزه استفاده کنید.